Hadise Tam Bir Hadise

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemez Olmaz programında Hadise’ye yönelik olarak yapılan saldırılar sonrası, Hadise sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak, bir buçuk yıldır şantaja uğradığını söyleyerek Adalet Bakanından yardım istemişti. Çok sayıda destek mesajı gören Hadise Hürriyet gazetesinde mesajlarının ifşalanması sonucunda bir sonuç elde edemedi. Tüm namahrem yazışmaları tüm Türkiye’nin gözü önünde yayınlanarak okundu.

Hadise Tam Bir Hadise

Hadise ve Reza Zarrab’ın Olay Yazışmaları
Hadise instagram ve twitter üzerinden bir mesaj yayınladı. Şantaja, tehdite, psikolojik taciz ve şiddete maruz kaldığını söyleyerek yardım istedi. Bu yardımın sebebi o gün yayınlanan Söylemez Olmaz programının sunucuları Bircan Bali, Arto, Seren Serengil’in açıklamalarıydı. Açıklamalarda Ebru’nun intikamını alacağız, Hadise’nin yazışmaları elimizde, yarın açıklayacağız gibi beyanlar yer alıyordu. Ertesi günü Hürriyet gazetesinde de yayınlanan ifşalanan mesajlarda Hadise ve Reza Zarrab’ın ilişkileri ortaya çıktıktan sonra ne yapacaklarına dair konuştukları mesajlar yer alıyor.


Reza Yardım Et!
Hadise mesajlarda, Reza Zarrab’dan yardım istiyor. Annesinin hasta olduğunu, davayı kazanması gerektiğini söylüyor. Reza, o iş benden, davayı kazanacağından emin bir şekilde Hadise’ye cevap veriyor. Ondan hiç şüphen olmasın diye söyleyen Reza Zarrab’ın hala Türkiye ile bağlantısı olup olmadığı ise merak ediliyor. 


Beni De Yaktın, Kendini De!
Reza Zarrab, Hadise’nin olayların patlak vermesinin ardından Hadise’nin instagram hesabı üzerinden Ebru Gündeş ile fotoğraflarını silmesi üzerine, strateji hatası yaptığını,  Ebru Gündeş ile boşanma davasından hiç bir hak iddia edemediğinden boşandığını, velayet bile talep edemediğini, hem kendini hem de kendisini yaktığını söylüyor.