Hadise Kimdir? Sevgilisi Kim , Kardeşleri Kimdir?

Ünlü şarkıcı Hadise 'nin sevgili açıklaması sonrası en çok araştırılan konu Hadise 'nin sevgilisinin kim olduğu konusu oldu. Peki Hadise kimdir ? Hadise 'nin kardeşleri kim? Hadise 'nin sevgilisi kim? İşte detaylar.

Hadise Kimdir? Sevgilisi Kim , Kardeşleri Kimdir?

Hadise kimdir ? Sevgilisi, kardeşi kimdir?

Ünlü şarkıcı Hadise , magazin muhabirlerine geçtiğimiz gün flaş bir açıklama yaptı. Hadise 'Yalnızlıktan sıkılmadınız mı?' sorusuna şu şekilde cevap vermişti:

"Kim diyor yalnız olduğumu? Allah Allah. Siz niye yalnız olduğumu düşünüyorsunuz mesela? Beni özel sorularla köşeye sıkıştıramazsınız. Biri olsa da söylemem. Bir gün evlenirim, karşınıza çıkıp "Ben evlendim" de demem. Doğum günü partilerimde bile kimsenin fotoğraf çekmesine izin vermem. Benim böyle bir altın kuralım var." "Kim diyor yalnız olduğumu? Allah Allah. Siz niye yalnız olduğumu düşünüyorsunuz mesela? Beni özel sorularla köşeye sıkıştıramazsınız. Biri olsa da söylemem. Bir gün evlenirim, karşınıza çıkıp "Ben evlendim" de demem. Doğum günü partilerimde bile kimsenin fotoğraf çekmesine izin vermem. Benim böyle bir altın kuralım var." 

ONA AŞIĞIM

Bu açıklaması sonrası Hadise, "Ben aşığım, hayatımda biri var demeyeceğim. Onunla çekilmiş fotoğraflarımı paylaşmayacağım, Instagram'dan takip etmeyeceğim. Ben öyle biri değilim ve hiç olmadım."  dedi.

SEVGİLİSİ KİM?

Bu sözler sonrası en çok araştırılan konu Hadise 'nin sevgilisinin kim olduğu konusu oldu. Bu konuda henüz net bir bilgi yok.

HADİSE KİMDİR?

22 kASIM 1985 doğumlu lan ve tam adı Hadise Açıkgöz olan ünlü şarkıcı Belçika 'da dünyaya geldi.

Annesi Kumuk kökenli babası Lezgi kökenli olan Hadise 18 yaşına geldiğinde müzik hayatına atılmaya başlamış ve katıldığı Idol yarışmalarının Belçika ayağı olan Idool 2003'te başarı elde edemeyerek 10. olmuştur.

2003 yarışmasına katıldıktan sonra albüm teklifi alınca ilk albümünün hazırlıklarına başladı. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ün kazandı ve Türkiye 'ye döndü.

HADİSE 'NİN KARDEŞLERİ

Hadise 'nin 3 kardeşi var. Bunlar Hülya Açıkgöz, Murat Açıkgöz ve Derya Açıkgöz 'dür.