Hadise İle Boşanma Kararı Alan Mehmet Dinçerler, Zehra Çilingiroğlu İle Sarmaş Dolaş Görüntülendi

Hadise ile boşanma kararı alan iş insanı Mehmet Dinçerler, arkadaşlarıyla çıktığı Rodos tatilinde Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu ile sarmaş dolaş görüntülendi. Çiftin samimi hallerini görenler ise 'aşk mı yaşıyorlar?' Sorusu soramadan edemedi.

Hadise İle Boşanma Kararı Alan Mehmet Dinçerler, Zehra Çilingiroğlu İle Sarmaş Dolaş Görüntülendi

30 Nisan tarihinde Çırağan Sarayı'nda yapılan törenle nikah masasına oturan Şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, evliliklerinin birinci senesi dolmadan boşanma kararı aldılar. Ayrılık kararı ile herkesi şoka uğratan ünlü çiftten Mehmet Dinçerler’in Rodos tatilindeki görüntüleri kafa karıştırdı.

Mehmet Dinçerler-Zehra Çilingiroğlu Baş Başa

Beyaz Magazin programında yer alan habere göre boşanma kararının sonrasında erkek arkadaşlarıyla tatile çıkan 34 yaşındaki ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler, Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun 24 yaşındaki kızları Zehra Çilingiroğlu ile görüntülendi. Bir mekanda baş başa vakit geçirirken görüntülenen ikilinin aşk yaşadıkları öne sürüldü. Erkek arkadaşlarıyla zaman geçirdikten sonra Çilingiroğlu'nun yanına giden Mehmet Dinçerler’in samimi halleri ise dikkatlerden kaçmadı.