Galatasaray, Wanda Nara’nın İhanet Çemberi İle Çalkalanıyor

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızın eşi Wanda Nara yaptığı sosyal medya hesabından sürpriz bir gelişmeyi duyurdu. 29 yaşındaki golcünün menajerliğini de yapan Nara, Icardi ile ayrıldıklarını duyurdu. Maura Icardi çalkantılı olan özel hayatı, diğer yandan aynı hızla devam etmektedir. Daha önceleri takım arkadaşının eşi Wanda Nara ile ilişkisinin olması çok konuşulmuş ve takım arkadaşına ihanet etmekle suçlanmıştı.

Galatasaray, Wanda Nara’nın İhanet Çemberi İle Çalkalanıyor

Icardi ile Wanda arasında olan bir barışık bir dargınlık tamamen sona ermiş oldu. Nara eski eşi Lopez’i takibe alması gözden kaçmadı. 2021 yılının son aylarında Mauro Icardi, Wanda Nara’yı aldatarak Nara eşinden ayrıldığını ilan etmişti. Daha sonraları Mauro Icardi’ı sosyal medya üzerinden özür dileyerek barışmışlardı.

Şimdiki iddiasına göre, Nara’nın eşi Icard’yi Arjantinli bir şarkıcı olan L-Gante ile aldattığını öne sürdü. NTV sporun TyC Sports’tan aktarılan habere göre, yıldız oyuncu ile eşi vardıkları anlaşmaya göre Mauro Icardinin konutları dâhil bütün mal varlığı şimdiki ve gelecekte imzalayacağı bütün sözleşmelerin hakları,2050 yılına kadar Wanda Nara’ya aktarılması istendi.