Flaş Gelişme: Hakan Altun Ajda Pekkan Aşkı İddiasında Seren Serengil'den Yeni Açıklama

Son dakika haberi: Seren Serengil önceki gün bomba bir iddiayı ortaya attı. Hakan Altun ile Ajda Pekkan 'ın aşk yaşadığını ve çok mutlu olduklarını söyleyen Serengil, ilişkiyi yalanlayan Hakan Altun 'a cevap verdi.

Flaş Gelişme: Hakan Altun Ajda Pekkan Aşkı İddiasında Seren Serengil'den Yeni Açıklama

Hakan Altn Ajda PEkkan aşkı iddiasında yeni açıklamalar geldi.

Önceki gün Seren Serengil dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Serengil yaptığı açıklamada Ajda Pekkan ile Hakan Altun 'un aşk yaşadığını iddia etti. Bu iddia gündeme bomba gibi düşerken art arda açıklamalar ve haberler de peinden geldi. 

Kendi hazırladığı programda sunucul yapan Serengil, aşk iddiaları hakkında şu ifadeleri kullandı "Mutlu olduklarını duydum"

"Bodrum'da annemin bir yakınından bu bilgiyi aldım. Kadın Ajda Pekkan'ı tanıyor. Ajda, Hakan Altun'la aşk yaşıyormuş. Ben çok desteğim çok mutlu olurlar. İkisi bir düet yapsa yer yerinden oynar. Ben yakıştırdım onları. Mutlu olduklarını da duydum. Şimdi flört aşamasındalar. Baskıdan dolayı inşallah ayrılmazlar"

Bu iddia sonrası ilk açıklama Hakan Altun 'dan geldi. Altun yaptığı açıklamada, aşk iddialarını yalanladı ve "Ajda hanımla müzik ve dostluk dışında herhangi bir ilişkimiz yoktur." dedi.

YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Hakan Altun aşk iddialarını yalanladı ama Seren Serengil bu iddiasında ısrarcı. Sosyal medya platformu üzerinden bir paylaşım yapan Seren Serengil, şu ifadeleri kullandı:

"Yaptığım her haberin arkasındayım. İnsanlar yaşadıklarının arkasında değillerse o onların bileceği iş. Aşk o kadar güzel ki örtülmesi değil, sahiplenilmesi gereken bir şeydir."