Filozof Atakan'dan Aleyna Tilki'ye Flaş Cevap

Filozof Atakan olarak son günlerde en çok konuşulan isim olan Atakan Kayalar 'dan Aleyna Tilki hakkında son dakika açıklaması geldi.

Filozof Atakan'dan Aleyna Tilki'ye Flaş Cevap

Atakan 'dan Aleyna Tilki 'ye cevap geldi.

Son günlerin en çok konuşulan ismi olan Filozof Atakan olarak isim yapan Atakan Kayalar , Aleyna Tilki 'nin açıklaması sonrası ona cevap verdi. 

"RUH EŞİMSİN"

Önceki gün bir paylaşım yapan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki , Atakan Kayalar hakkında şunları söylemişti:

"Bu çocuğu çok iyi anlıyorum ya. Onun yaşında benim de Fen Laboratuvarım vardı, ilaç yapıyordum. Okul bana yetmiyordu. Bir oda dolusu ansiklopedim vardı. Umarım anlaşılamadığın için popülarizme köle olarak atanıp harcanmazsın Atakan"

ATAKAN 'DAN CEVAP GELDİ: SENİ DİNLEMİYORUM

Müzik prodüktörü Erol Köse ile birlikte sosyal medya hesabı üzerinden  bir paylaşım yapan Atakan Kayalar, kendisine "Ruh eşimsin" diyen ve tanışmak istediğini söyleyen Aleyna Tilki'ye yanıt verdi ve "Seni dinlemiyorum" dedi.

Bir Tv programı öncesi video yayımlayan Atakan Aleyna Tilki 'ye cevap verdi.

Program öncesinde Atakan ve ünlü müzik prodüktörü Erol Köse, Instagram üzerinden bir video yayınladı. Atakan bu videoda, kendisine sosyal medyada "Tanışmamız lazım Atakan, ruh eşim gibisin" mesajı gönderen Aleyna Tilki'ye yanıt verdi.

Erol Köse ile kamera karşısına geçen Atakan, Köse'nin sorduğu "Neler Dinliyorsun Atakan" sorusuna, "Neler dinlemediğimi söyleyeyim ben, ondan sonrasında anlaşılacaktır. Rap ve Aleyna Tilki dinlemem" dedi.