Fatih Portakal'dan Flaş Trump Açıklaması

ABD Başkanı Donald Trump 'ın küstah açıklamaları sonrası Fatih Portakal 'dan sert sözler geldi. Portakal yaptığı açıklamada Trump 'a sert çıkıştı.

Fatih Portakal'dan Flaş Trump Açıklaması

Son dakika haberi: Fatih Portakal 'dan Trump açıklaması.

Trump , Twitter adresi üzerindne küstah açıklamalarda bulundu. Türkiye 'nin Suriye 'ye düzenleyeceği harekat hakkında skandal açıklamalarda bulunan Trump , sınırı aşması durumunda Türkiye 'nin ekonomisini yok edeceğini söyledi. 

Bu açıklamalar Tüm Türkiye 'de büyük tepki çekti. Tepkilerden biri de Fatih Portakal dan geldi. Fox Haber Spikeri Fatih Portakal canlı yayında ABD Başkanı Trump 'a , skandal açıklamaları nedeniyle sert tepki gösterdi. 

Trump 'a şımarık diyen Fatih Portakal 'ın açıklamaları şu şekilde;

Fatih Portakal, Trump'ın küstah açıklamalarına şöyle yanıt verdi:

"Elinizden geleni ardınıza koymayın. Böyle ego patlaması yaşayan birine de bir şey söylemek lazım. Türkiye gibi bir ülkenin geçmişte nasıl imparatorluklar kurduğundan, şimdi Türkiye Cumhuriyetinin nasıl bugünlere geldiğinden haberi yok. Büyük devlet olabilirsiniz ama şimdi emperyalist bir devletsiniz ve biz de büyük bir devletiz.

Bu bölgenin en önemli devletiyiz. Millet olarak tek yumruk olduğumuzda da neler başardığımızı bu ülkenin insanları olarak geçmişte gösterdik. "

Fatih Portakal 'ın bu açıklaması sosyal medya üzerinde kısa süre içinde yayıldı ve büyük beğeni topladı.

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA