Evli Adamla İlişkisi Ortaya Çıkan Kadın: Dini Sohbetler Ediyorduk, Cuma Mesajı Atıyordu…

Kayıp Cesur Bölükbaşı’nı arayan ailesi, genç adamı bulmak için Müge Anlı’ya başvurdu.

Evli Adamla İlişkisi Ortaya Çıkan Kadın: Dini Sohbetler Ediyorduk, Cuma Mesajı Atıyordu…

Eşi Sevda Bölükbaşı tarafından şiddet gördüğü ve bıçaklandığı iddia edilen Cesur Bölükbaşı’nın sevgilisi olduğu iddia edilen Sevilay isimli kadın ise Cesur Bölükbaşı ile ilişkisini reddederek evli adamla sadece dini sohbetler ettiklerini Cuma mesajları attığını iddia etti.

Müge Anlı’nın, “Sen neden evli adamla görüşüyorsun, eşi de konuşmanızı istememiş durumu sana söylemiş.” şeklindeki sorusuna, “Cesur internet bağlamak için gelmişti o arada tanıştık, cuma mesajları atardık, dertleşiyorduk” şeklinde yanıt verince Müge Anlı , çileden çıktı.

“Ya siz utanmıyor musunuz, evli adamla dertleşmek sana mı kaldı?” şeklindeki Sevilay isimli kadına tepki gösteren araştırmacı gazeteci Müge Anlı, bu sorusuna , “Sevda oğlanın boynunu yırtmış tırnaklarıyla” şeklinde yanıt gelince Müge Anlı, “Yahu sana ne? Seni ne ilgilendirir?” diyerek yanıt verdi.

Evli ve bir çocuk babası Cesur Bölükbaşı’nın eşi Sevda Bölükbaşı ise eşine şiddet uyguladığı ve bıçakladığına yönelik iddiaları reddederek, eşini defalarca başka kadınlarla yakaladığını söyledi.

Bir Haftadır Aranan Cesur Bölükbaşı ise Bulundu