Esra Erol,Meğer O Dizide Hayat Kadını Rolünde Oynamış!

Karakteri ve sunuculuğuyla birçok kişinin sevgisini kazanan Esra Erol’u neredeyse tanımayan hiçbir kimse yoktur. Bu başarılı güzel sunucu sektöre ilk adımını oyunculuk yaparak atmış. Hatta cennet mahallesi dizisinde bir eskort kızı canlandırdığı ortaya çıktı.

Esra Erol,Meğer O Dizide Hayat Kadını Rolünde Oynamış!

Esra Erol’un Geçmişi

1982 doğumlu olan ve aslen Sinoplu olan Esra Erol sunuculuğa lise hayatında başladı. O dönemlerde hem Televizyon hem de Radyo’da sunuculuk görevlerini yapmıştır. Daha sonraları ise adını daha çok duyurmaya başladı.

Yayınlandığı dönemde seyircilerden tam not alan cennet mahallesi dizisi, birçok ünlü ismin rol aldığı dizi olarak bilinir. Esra Erol’da o zamanlar cennet mahallesi dizisinde figüranlık rolü teklifini almış ve bu teklifi kabul etmiştir. Esra Erol cennet mahallesi dizisinin 66. Bölümünde Ferhat ve Sultan’ın kaldığı otelde seks işçisi olarak rol almış ve canlandırmıştı. Cennet mahallesi dizisindeki sahne kısa olmasına rağmen konuşulmaya devam etmektedir. Esra Erol sunuculuk yapmadan önce birçok dizilerde de rol almıştır.

Esra Erol’un Dizileri

Cennet mahallesi, kalp gözü, çemberimde gül oya gibi dizilerde rol gereği görev aldı. Esra Erol ilk sunuculuğunu 2005 yılında Kanal D ekranlarında Turkuaz adındaki bir programla başlamış oldu.