Esra Erol'da Canlı Yayında Kavga: Anne Terliği Yine Tam İsabet

Esra Erol 'un sunumu ile ekranlara gelen programda kızına sinirlenen anne, çıkardığı terliği canlı yayında ona fırlattı.

Esra Erol'da Canlı Yayında Kavga: Anne Terliği Yine Tam İsabet

Era Erol'da anne terliği.

Hayriye Uysal isimli kadın, 19 yaşındaki kızını aramak için Esra Erol 'un sunumu ile ekranlara gelen programa katıldı ve Esra Erol'dan yardım istedi. Anne, kızı Nilüfer'in evli ve 3 çocuk babası olan Salih Kaya isimli kişi ile yaşadığını söyledi. Kızının evli olan , 3 çocuğu olan Kaya ile kaçtığını ve şahsın nikahlı eşi ile aynı evde yaşadığını söyledi. 

Esra Erol ise bunun ardından harekete geçti ve hem Nilüfer 'i hem kaçtığı Salih Kaya 'yı hem de eşi Mevla Kaya 'yı buıldu ve programa çıkardı. 

STÜDYODAN KOVDU

Eşi ve sevgilisi ile aynı evde yaşamaya devam etmek isteyen Salih Kaya'nın yaptığı açıklamalar tepki çekti. Sevgilisi 19 yaşındaki kızın da bu durumdan memnun olduğunu, Salih ve eşi ile yaşamaya devam edeceğini söyledi. 

ESRA EROL KOVDU

Yaşanan olay sonrası Esra Erol sinirlendi ve Salih Kaya'yı programdan kovdu. Esra Erol, “Bundan da utanmıyorsun.” diyerek Salih Kaya’ya sert çıktı ve Salih Kaya aynı tutumuna devam edince Esra Erol daha fazla dayanamadı ve parmağını kapıya doğru çevirip “Salih defol git… Defol git…” diye bağırdı.

DÜN DE YAŞANDI

Önceki gün de durum deam etti ve kadın, kızı Nilüfer Kaya'ya sinirlendi ve ayağa kalkarak terliğini çıkardı ve ona fırlattı. Bu sırada Esra Erol, "Gene geldi o terlik, kusura bakmayın." dedi.