Denizli’de Husumetliler Çatıştı: 1’i Ağır 5 Kişi Yaralandı

Denizli’de daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1’i ağır 5 kişi yaralandı.

Denizli’de Husumetliler Çatıştı: 1’i Ağır 5 Kişi Yaralandı

Denizli Merkezefendi ilçesine bağlı Saruhan Mahallesi'nde aralarında daha önce tartışma olduğu belirlenen iki grup arasında kavga çıktı. 2 grubun, belirledikleri noktada buluşarak konuşmaya başladıkları öğrenildi.


Pompalı Tüfekler Ateşlendi

Belirledikleri noktada önce konuşan daha sonra tartışmaya başlayan ve bu tartışmanın büyümesi üzerine çıkarılan pompalı tüfeklerin ateşlendiği kavgada 37 yaşındaki (Z.K.), 39 yaşındaki (C.K.), 23 yaşındaki (E.K.), 24 yaşındaki (C.K.) yaralandı.


Daha sonrasında şüpheliler, geldikleri araçla olay yerinden uzaklaştı. İhbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik güçleri ile sağlık ekibi sevk edilirken olay yerine giden sağlık görevlileri, vücudunun çeşitli yerlerinden yararlanan yararları yaptıkları ilk müdahalelerin sonrasında hastaneye kaldırıldı.

Polis, İnceleme Başlattı

Ekipler,, mermilerin isabet ettiği araçta ve çevrede ayrıntılı çalışma yürüttü. Yapılan çalışmalar neticesinde bölgedeki araçlar, çekici ile otoparka götürüldü.

Gözaltına Alındılar
İHA tarafından aktarılan habere göre alanda geniş çaplı güvenlik önlemi alan polis ekipleri, aldıkları bilgiler doğrultusunda olaya karışan E.Ş. ile beraber diğer şüphelileri de kısa süre içerisinde yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin karakolda işlemleri devam ettiği öğrenilirken, yaralıların ise tedavilerinin hastanede devam ettiği belirtildi.