Demet Şener: Birkaç Güzel Kız Vardı Ama…

Miss Turkey 1995 yılı birincisi ilan edilen Demet Şener, jüri olduğu Miss Turkey 2022 yılı yarışmasında birinci olup güzellik tacını giyen Nursena Say’a sosyal medya üzerinden yapılan eleştiriler konusunda konuşma yaptı. Şener, ‘’ Orada birkaç tane güzel kız vardı fakat İngilizce bilgileri yeterli değildi. Yurtdışında bizi temsil edecek kızın çok güzel İngilizce bilmesi gerekir. Dış güzellik önemli’’ Demet Şener katıldığı bir açılışta basın mensuplarının sordukları sorulara cevaplar verdi. 2022 yılı Miss Tu

Demet Şener: Birkaç Güzel Kız Vardı Ama…

1995 yılı Miss Turkey birincisi olan Demet Şener şu ifadeleri kullandı. Bazı şeyler eleştiriliyor. Fakat eleştiri yapılırken bazı konular gözden kaçmaktadır. Orada birkaç tane güzel kız bulunmaktaydı fakat İngilizce dilleri zayıftı. Yurt dışında bizi temsil edecek kızın iyi derecede İngilizce bilmesi gerekir. 80 veya 90 ülkeden gelen kızlarla az seviye de İngilizce bilmekle bir şey yapamazsınız. Diğer yandan dış güzellik de çok önemli fakat, onları da göz ardı etmemeliyiz. Herkes eleştirmeyi sevmektedir.

Ben zamanında yapılan yarışmadaki jüriden tam puan almıştım. Sosyal medyayı şu an takmıyorum. İstediğim hayatı istediğim doğrularla yaşamaya bakıyorum. Bu nedenle de eleştiri yapılırken dozunu kaçırmamak gerekir.

Nursena Say Türkiye’nin en güzeli seçilip Türkiye’yi Miss World yarışmasında temsil edecek. 24 yaşında ve 1.80 boyunda olan Nursena Say, Mersin doğumludur.