Demet Akalın 4 Euro Dolandırıldım Dedi: İşin Aslı Ortaya Çıktı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın sosyal medya hesabından bir açıklama yapmış ve dolandırıldığını söylemişti. Okan Kurt ise işin aslını açıkladı.

Demet Akalın 4 Euro Dolandırıldım Dedi: İşin Aslı Ortaya Çıktı

Demet Akalın dolandırıldım dedi işin aslı ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden önceki gün bir paylaşım yaptı. Akalın yaptığı paylaşımında dolandırıldığını söyleyerek takipçilerini de uyarmıştı. 

Sabah sabah kredi kartı dolandırıcılığına uğradığını söyleyen Demet Akalın, hesabından 4 Euro çekildiğini söyleyerek, “Sabah sabah kredi kartı dolandırıcılığı. Vallahi dikkat edin, benimkini bir de dolar üstünden çekmişler. Sabah sabah rüyanızda mı gördünüz kardeşim beni. ” şeklinde bir paylaşım yaptı.

OKAN KURT GERÇEĞİ AÇIKLADI

Daha sonra bir inceleme yapılmış ve Demet Akalın 'ın dolandırıldığım dediği 4 Euro 'sunun Hira tarafından oyun için harcandığı ortaya çıktı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Okan Kurt, “Demet sabah hesabından para çekildiğini görünce paniklemiş. Dolandırıldığını düşünmüş. Bankayla görüştük, Hira’nın oynaması için Xbox’ına yüklediğimiz oyunlardan 4 Euro gibi bir para çekildiğini öğrendik. Ortada dolandırılma yok” ifadelerini kullandı.