Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Tarım Kredi Marketleri İle İlgili Bir Müjde Daha

30 Ağustos 1922-2022 Büyük Zafer’in 100. Yılı Etkinlikleri Kütahya Toplu Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım Kredi Marketleri ile ilgili yeni müjdeyi buradan duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Tarım Kredi Marketleri İle İlgili Bir Müjde Daha

Yapılan toplu açılış programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Marketlerinin ülke genelinde sayısının 3 bine yükseltileceği müjdesini verdi.

Avrupa’da Raflar Boş

Erdoğan açıklamasında "Son dönemde milletimizin canını yakan bazı sıkıntılar var ama bu dünyanın da sorunu. Tüm gelişmiş ülkelerin böyle bir sorunları yokmuş gibi davrandığına bakmayın. Bak doğalgaz bulamıyorlar... Marketlerin rafları Avrupa'da boş’’ açıklamalarında bulundu.

Tarım Kredi Marketlerinin Sayısı 3 Bine Çıkacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasının devamında, "Biz Tarım Kredi Kooperatifleri ile vatandaşa daha ucuz ürünler satmaya başladık. Bu artarak devam edecek. Market sayısını 3 bine çıkaracağız. Vatandaşım ucuz ürün almaya devam edecek.

Biraz Daha Sabır ve Destek

Yılbaşından sonra aldığımız tedbirlerin ve politikaların günlük hayattaki yansımalarını daha iyi göreceğiz. Biraz sabır ve daha çok destek istiyorum’’ ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /