Çukur Son Bölümden Sonra Yeni Bilgi Geldi: Yamaç 3 Bölüm Yok

Son dakika haberi: Ekranların fenomen dizisi Çukur 'un yıldızı Aras Bulut İynemli, önümüzdeki günlerde bedelli askerliğini yapacak. İynemli 21 gün Çukur dizisinde olmayacak.

Çukur Son Bölümden Sonra Yeni Bilgi Geldi: Yamaç 3 Bölüm Yok

Çukur , önceki akşam son bölümü ile ekranlara geldi. 

Büyük heyecana sahne olan önceki bölümün ardından yeni bir bilgi geldi. Alınan bilgilere göre Çukur dizisinde canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakteriyle izleyicilerin beğenisini toplayan, usta oyunculuğu ile adındna çokça söz ettiren genç oyuncu Aras Bulut İynemli' nin bedelli askerlikten yararlanacağı bir süredir konuşuluyordu.

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli 'nin önümüzdeki günlerde bedelli akerliğini yapması için birliğine teslim olacağı iddia edildi. Ünlü oyuncunun 21 gün fenomen dizi Çukar'a ara vereceği ifade edildi. 3 hafta verilecek arada Yamaç Çukur 'da olmayacak

ESKİ SAHNELERLE YAMAÇ 'IN YERİ DOLDURULACAK

Dizide rolü gereği vurulan ve sahnelerinin hepsi hastanede çekilen ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli 'nin, önümüzdeki günlerde askere gideceği ve 21 günlük temel askerlik eğitimi alacağı bildirildi. İynemli 'nin, askerde olduğu süre boyunca daha önceden çekilmiş stok sahnelerle yerinin doldurulacağı da iddialar arasında yerini aldı.

Kamubulteni.com  | Ankara