Canlı Yayında Kan Donduran İddia: İkiz Kardeşler, Anneleri ve Başka Bir Kadınla..

Canlı yayında ortaya atılan iddialar kan dondurdu. Atv'de yayımlanan programa katılanlar, Ömer Kara adlı kişinin tarikat kurduğu ve korkunç şeyler yaptığını iddia etti.

Canlı Yayında Kan Donduran İddia: İkiz Kardeşler, Anneleri ve Başka Bir Kadınla..

Esra Erol 'da skandal çarpık ilişki.

ATV ekranlarında yayınlanan, binlerce kişinin sıkı takipçisi olduğu ve Esra Erol 'un sunduğu programa Ömer Kara isimli kişiyle ilgili ortaya atılan iddialar damga vurdu.

İKİZ KIZ KARDEŞLER, ÜVEY ANNELERİ VE BAŞKA BİR KADINLA..

Canlı yayında ortaya atılan iddiaya göre Ömer Kara, bir tarikat kurdu ve kurduğu bu tarikatla insanları kontrol altına almaya başladı. İkiz kız kardeşler, onların üvey anneleri ve başka bir kadınla aynı anda beraber olduğu ileri sürüldü.

İKİZ KARDEŞLERDEN BİRİ ÇOCUK DÜNYAYA GELDİ

Televizyonda ortaya atılan iddiaya göre meleklerle konuştuğunu iddia eden Ömer Kara isimli kişinin hayatına giren kadınlara kabusu yaşatmaya başladığı ve onlara korkunç şeyler yaptığı belirtildi. Ömer Kara önce Eda ve Elif adlı kardeşlerle ilişki yaşadı. Eda bu ilişkiden bir çocuk dünyaya getirdi.

ÜVEY ANNE İLE BİRLİKTE OLDU

Öte yandan Eda ve Elif kardeşlerin üvey annesi  olduğu öğrenilen Banu Hanım da Ömer Kara ile birliktelik yaşadı. Kız kardeşlerin yakın arkadaşı Nagehan Hanım ile de ilişki yaşayan Ömer Kara, Nagihan Hanım' la olan birlikteliğinden de bir yaptı. Canlı yayına bağlanan Ömer Kara televizyonda izlediği iddialar sonrası kalp krizi geçirdiğini söyledi. Ömer Kara, öne sürüldüğü gibi kendisinin meleklerle konuşmadığını öne sürdü.

Kamubulteni.com  | Ankara