Boşanma Kararı Alan Hadise, Sahnede 3 Milyon Liralık Yüzüğünü Fırlattı

Deli dolu aşk yaşadığı İş İnsanı Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz mayıs ayında nikah masasına oturan Hadise, boşanma kararı aldı. İstanbul konseri sırasında sahnede 3 milyon liralık yüzüğünü fırlatan Hadise'nin bu eylemi gerçekleştirirken 'Prenses' şarkısını söylemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Boşanma Kararı Alan Hadise, Sahnede 3 Milyon Liralık Yüzüğünü Fırlattı

Kısa süre önce dünya evine giren Hadise, mayıs ayından itibaren 'sanat hayatımı kısıtlayıcı tutum sergilemeye başladı' dediği eşi insanı Mehmet Dinçerler’den boşanma kararı adı.


Boşanacağını sosyal medya hesabından hayranları ile paylaşan ünlü Şarkıcı Hadise, aldığı bu karar sonrası ilk kanserini İstanbul'da verdi.

3 Milyon Liralık Yüzüğünü Fırlattı


Sahne için siyah mini bir elbise giymeyi tercih eden Ünlü Şarkıcı Hadise, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Hadise'nin her şarkısında boşanmak üzere olduğu Mehmet Dinçerler’e bir gönderme olarak yorumlandı. Öyle ki 'Prenses' adındaki şarkıda Hadise, Mehmet Dinçerler’in kendisine evlilik hediyesi olarak aldığı 3 milyon liralık yüzüğü çıkarttı ve fırlattı.

Özgürlüğüme Gölgeyi Hakaret Sayarım


Hadise'nin şarkıda seslendirdiği “istersen bana ukala mukala de, el üstünde tutulmazsam hep el kalırım. Prensesler gibiydim ben baba evinde. özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım.” sözlerini baskın bir biçimde dillendirmesi ise dikkatlerden kaçmadı.