Berrak Tüzünataç'tan Evde Çıplak Dolaşma ve Estetik Açıklaması: Göğüslerini Gösterip...

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, katıldığı programda flaş açıklamalarda bulundu. Evde çıplak dolaşıyor haberlerine cevap veren Berrak Tüzünataç, estetik yaptırdınız mı? sorusuna da göğüslerini gösterdi.

Berrak Tüzünataç'tan Evde Çıplak Dolaşma ve Estetik Açıklaması: Göğüslerini Gösterip...

Berrak Tüzünataç' tan çıplak dolaşıyor iddialarına yanıt.

Video paylaşım platformu Youtube üzerinde yayımlanan bir programa katılan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç' ın , evinde çırılçıplak şekilde dolaştığı ve perdeleri de kapatmadığı iddia edilmişti. Bu haberler , programda ünlü oyuncuya soruldu. 

NÜDİST BİR DURUM YOK

Bu soruya yanıt veren Tüzünataç, "Röntgenci, ayıp değil mi? Sana ne! Velev ki geziyorum, içeri bakanda değil mi sorun? Ki öyle bir hobim yok. Nüdist bir durumum yok"  ifadelerini kullandı.

KENDİNİ NE KADAR GÜZEL BULUYORSUN?

Programın devamında Tüzünataç 'a “Kendini ne kadar güzel buluyorsun?” sorusu soruldu. Bu soruya Berrak Tüzünataç, “10 üzerinden 8 derim” ifadeleri ile cevap verdi.

ESTETİĞİN VAR MI? SORUSUNA GÖĞÜSLERİNİ GÖSTERDİ

Berrak Tüzünataç, “Hiç estetiğin var mı?” sorusu sonrası göğüslerini gösterdi ve “İki tane var. Bana kadar. Karınca kararınca” dedi.

SAHTE HESAP KULLANIYOR MU?

Berrak Tüzünataç "Sahte hesap kullanıyor musun?" sorusuna ise "Ben teknoloji konusunda tam bir dede gibiyim. Kesinlikle beceremem. Bir sahte hesabım olsa elime yüzüme bulaştırırım" cevabını verdi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA