Berk Oktay,Merve Şarapçıoğlu,Yıldız Çağrı Atiksoy Cephesinde Neler Oluyor?

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay çifti, yaklaşık 2 yıl süren aşkları ardından geçen günlerde nikah masasına oturmuşlardı. Bilindiği üzere, Çiftin nikahının üzerinden kısa bir süre geçmişken Berk Oktay’ın olaylı bir boşanma olayını yaşaması eski eşi Merve Şarapçıoğlu tarafından; magazin dünyasına bomba bir iddia ortaya atmış oldu.

Berk Oktay,Merve Şarapçıoğlu,Yıldız Çağrı Atiksoy Cephesinde Neler Oluyor?

Ortaya Atılan iddia

Herkesin bildiği gibi oyuncu olan Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay bir çok ünlü kişinin katılımıyla nikah masasına oturup evlenmişlerdi. Çiftin evlilikleri daha yeniyken Berk Oktay’ın olaylı olarak boşandığı eski eşi Merve Şarapçıoğlu tarafından bomba iddia ortaya atıldı. Oyuncu olan Berk’ten çok şiddet gördüğünü ve aldatıldığını söyledi. Bu arada evli durumda iken Berk, Savaşçı dizisinde yeni eşi ile beraber olmaktaydı. Ben bu olayı fark edince boşanma kararını aldım sözleriyle herkesi şaşkına uğrattı.

Duruşma günü ile evlilik günü aynı güne denk getirilmiş oldu. Berk’in adını bir daha duymak istemediğini de açıklamış oldu. Bu açıklamalardan sonra eski eşi hakkındaki iddialarını sonlandırmış oldu.