Bakan Fahrettin Koca Açıkladı Hastanelerde Randevu Sistemi Değişiyor Mu?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan gündeme ilişkin önemli açıklamalar geldi. Kabine toplantısı sonrası konuşan Bakan Koca, randevu sistemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Fahrettin Koca Açıkladı Hastanelerde Randevu Sistemi Değişiyor Mu?

Dün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı sonrası Bakan Koca önemli açıklamalarda bulundu. Yaralı madencilerin son durumu hakkında da bilgiler paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Şuan 3 madencimiz entübe, yoğun bakımda. Bugün veya yarın muhtemelen bir yaralımızı daha solunum cihazından ayırabiliriz. Diğer üç yaralıdan biri zaten servise çıkarılmıştı. Yarın muhtemelen bir hastamız daha yoğun bakımdan servise çıkabilir. Genel durumları daha iyi, kötüye gidişleri yok ama 2 kişinin kritik durumu devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Randevu Sistemi Değişiyor Mu?

Koca, yaptığı açıklama sırasında gelen “Hastane randevularına ilişkin yeni bir düzenleme olacak mı?” sorusu üzerine, “Tamamen istediğimiz noktada olmasa da sorun giderek azalıyor. Biliyorsunuz kamuya dönen hekimlerimiz oldu. Yaklaşık 6 bine yakın hekim döndü. Sanıyorum onlar da önümüzdeki 3-4 hafta içinde göreve başlamış olurlar. Sorunun her geçen gün azalacağını söyleyebilirim bununla ilgili yeni bir takım tedbirleri de hızla alıyoruz” şeklinde cevap verdi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /