Azerbaycan Ermenistan Arasında Çatışma Ölen Askerlerin Sayısı Çok Fazla

Son Dakika. Ermenistan ve Azerbaycan arasında dün akşam yaşanan çatışmalar sonrası çok sayıda asker hayatını kaybetti Ermenistan Başbakanı Paşinyan sayıyı açıkladı.

Azerbaycan Ermenistan Arasında Çatışma Ölen Askerlerin Sayısı Çok Fazla

Ermenistan Başbakanı Paşinyan dün akşam başlayan çatışmalarla ilgili, "Çıkan çatışmalarda 49 askerimiz hayatını kaybetti. Ne yazık ki bu sayının artmasını bekliyoruz" dedi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada dün akşam saatlerinde Ermenistan ordusunun Daşkesen, Kelbecer ve Laçın istikametlerinde geniş kapsamlı provokasyonda bulunduğu bildirildi. Yapılan açıklamaya göre Ermenistan Silahlı Kuvvetlerinin, Azerbaycan ordusunun mevzileri arasındaki araziler ve yollara mayınlar döşediğini belirtti.

Çatışma Yaşandı

Yaşanan gelişmeler sonrası Ermenistan ve Azerbaycan arasında bazı mevzi ve sığınaklar havan topları ve çeşitli silahlarla ateş altına alındı.

49 Ölü Var Sayısı Artabilir

Ermenistan Başbakanı Paşinyan, Putin, Macron, Blinken ve Charles Michel ile görüşme gerçekleştirdi. İki ülke arasındaki çatışmalar ele alınırken Paşinyan, 49 Ermenistan askerinin hayatını kaybettiğini belirterek sayının daha da artmasını bekliyoruz dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /