Aynur Aydın'dan Sevgililer Günü Mesajı "Kiralık Sevgili Arıyorum"

Aynur aydın, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu ve 14 Şubat Sevgililer Günü için kiralık sevgili aradığını söyledi.

Aynur Aydın'dan Sevgililer Günü Mesajı "Kiralık Sevgili Arıyorum"

Aynur Aydın: Kiralık sevgili arıyorum.

Koronavirüs nedeniyle herkes evlerinde iken sosyal mecralar en çok kullanılan bölgeler oldu. Aynur Aydın, Twitter adresi üzerinden yaptığı bir paylaşımında tüm gözleri üzerine çevirdi. 

Twitter'dan bir paylaşım yapan ve yalnızlığını vurgulayan Aydın, paylaşımında sSevgililer günü için kiralık bir sevgili aradığını söyledi.  Aydın'ın "14 şubat sevgililer günü için kiralık bir sevgili arıyorum." paylaşımı büyük yankı uyandırdı ve birçok kişiden kısa sürede binlerce beğeni aldı. Birçok kişii ise Aydın'ın bu paylaşımına yorum yaptı.

KARANTİNA GÜNLERİNİ KİMİNLE GEÇİRMEK İSTERSİNİZ? SORUSUNA FLAŞ YANIT

Geçtiğimiz haftalarda magazin basınına ses getiren açıklamalarda bulunan 34 yaşındaki Aynur Aydın, gazetecilerin  "Karantina günlerini kiminle geçirmek isterdiniz?" sorusuna verdiği cevap ile de adından çokça bahsettirmişti. 

Aydın, bu soruya "Cem Yılmaz" yanıtını vermiş ve daha sonra "Serenay kusura bakmasın ama gülmeye ihtiyacım var" demişti.