Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Karakolluk Oldu... İşte Nedeni

Arka Sokaklar adlı polisiye dizide Rıza Baba karakterini canlandıran Zafer Ergin karakolluk oldu.

Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Karakolluk Oldu... İşte Nedeni

Rıza Baba karakolluk oldu.

2000'li yılların başında yayımlanan Kurtlar Vadisi adlı dizide Mehmet Karahanlı karakterine hayat veren, Tv ekranlarının en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar adlı dizinin başrolünde olan, Rıza Baba karakteri ile çokça adından bahsettiren Zafer Ergin, karakola düştü. Edinilen bilgilere göre Zafer Ergin, dün Etiler'de kendisinden döviz bozdurmasını istediğini söyleyen bir kişiden şüphelendi. 

78 yaşında olan Zafer Ergin, bu durumdan şüphelenmesi sonrası onu alarak Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gitti ve Asayiş Büro Amirliğine başvuru yaptı. Bir saat süren soruşturma sonrası açıklama yapan Zafer Ergin, "İkimiz de şikayetçi olmadık. Dövizler de sahte değilmiş. Çok bağırıp, çağırınca şüphelendim. Karakolda ufak bir polisiye macera yaşadık" ifadelerini kullandı.

"DİZİ 15 YIL DAHA DEVAM ETSİN"

Geçen gün Etiler'de görüntülenen ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zafer Ergin, "Yaptığınız işten memnun kalırsanız, seyirciyle iletişim halinde olabilirseniz, doğru yolda olduğunuzu tahmin ederseniz." demişti. Dizide yaşadığı anılarını anlatan  Ergin, "Emniyet'ten bazı dostlarım, 'Sizin yaptığınız işin hesabını bizden soruyorlar. 'Onlar çabucak hallediyor' diyorlar. Tabii bu yaptığımız bir oyun. İyiye, doğruya gittiğimizin farkındayız. Bu yolda devam ediyoruz, devam da edeceğiz" dedi. 

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA