Arda Turan Berkay Kavgası Neden Çıkmıştı? İşte Videosu ve Detayları

Arda Turan ile Berkay neden kavga etmişti? Kavga neden çıktı? İşte Arda Turan ile popçu Berkay arasında yaşanan kavganın videosu ile olay anı.

Arda Turan Berkay Kavgası Neden Çıkmıştı? İşte Videosu ve Detayları

Arda Turan Berekay kavgası neden çıkmıştı?

Arda Turan Berkay davasında kararın çıkmasının ardında merak edilen konu kavganın neden çıktığı konusu oldu.

İDDİANAMEDEN

Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede olayla ilgili şu bilgiler verildi:

Berkay ile eşi, geçtiğimiz yıl gece yarısı Emirgan’daki bir eğlence mekanına gittiği, Özlem Şahin mekanın içerisinde kendi arkadaşlarıyla eğlendiği sırada, Arda Turan onun yanına gittiğini ve onu omzundan dürterek "Güzel kadınsın. Evli olmasaydın seni kaçırmazdım" diyerek cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi.

Özlem Şahin ise durumu eşi Berkay 'a anlattı. Berkay ise , tanık  Burak Yılmaz ile oturan Arda Turan ’ın yanına geldi ve "Eşimi bırakıp yarım saate geliyorum, seninle konuşacağız" dediği anlatıldı.

İddianamede olay şu şekilde anlatıldı >>

Bu sırada, Arda Turan’ın Berkay’a kafa attığı, aralarında arbede yaşanması üzerine olay mahallinde bulunan kişilerce Berkay’ın uzaklaştırıldığı ve tedavisinin yapılması amacıyla hastaneye götürüldüğü ifade edildi. Arda Turan’ın saat 06.20 sıralarında Turan’ın Berkay’ın tedavi gördüğü özel hastaneye yanında 6-7 kişiyle gittiği, Turan’ın hastaneye girdikten sonra Berkay ile hastanenin içindeki bir odada görüştükleri kaydedildi. Arda Turan’ın yanında getirdiği ruhsatsız "Glock" marka tabancayı çıkararak mermiyi ağzına verdiği ve silahı Berkay’a uzatarak "Senin eşin olduğunu bilmiyordum, yengeyi tanımıyordum, bilsem böyle bir şey yapar mıyım? İstersen vurabilirsin" dediği, Berkay’ın da Arda’nın elinden tabancayı alıp koltuk üzerine bıraktığı ve "Daha fazla rezilliğe gerek yok. Zaten yaptığın ...... Hatanı kabul edeceksin" diyerek hakaret ettiği, Arda’nın da "Bizde ....... olmaz" diyerek yere doğru ateş ettiği, silah sesi üzerine odaya gelenler olduğu, Berkay’ın gelen kişileri gönderdiği, Arda’nın da hastaneden ayrıldığı anlatıldı.