Alişan Kaza Sonrası Kendini Savundu

Ünlü türkücü Alişan geçtiğimiz gün feci bir trafik kazası geçirdi. Kazadan yara almadan kurtulan Alişan, bir son dakika açıklamasında bulundu.

Alişan Kaza Sonrası Kendini Savundu

Alişan'dan trafik kazası açıklaması.

Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz gün feci bir trafik kazası geçirdi. Kazadan yanındakilerle birlikte yara almadan kurtulan Alişan, sosyal medya hesabındna kaza ile ilgili açıklama yaptı. 

"150 KM HIZA ÇIKMADIM DİYEN VARSA BİR ŞEY SÖYLEMEYECEĞİM"

Alişan, kaza sonrası hız yaptığı eleştirilerine "Bana o otobanda hangi marka araç olursa olsun 150 km hıza çıkmadım diyen varsa hiçbir şey söylemeyeceğim" diyerek yanıt verdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Alişan şunları sölyedi:

"Ben alacağım dersleri bundan sonra ne yapmamam gerektiğini anladım ve beni arayan herkesi de uyarıyorum. Allahım düşmanıma bile yaşatmasın böyle bir şey. Herkesi kazadan beladan gözden korusun.

Biz ölümden döndük ve şükrediyoruz halimize. Evet araç önemli, evet araç sağlammış ama bunu bile dalga konusu yaparak tweet'ler atmanız da sizin insanlığınız olsun. Araç ne olursa olsun senin canını veren de alan da Allah'tır. O ne derse o olur!. Çok şükür biz sağsağlim çıktık.

Frene bastığımda zaten yapamadım ki. Keşke lastik kopmasaydı da fren yapabilseydim. Ayrıca bana o otobanda hangi marka araç olursa olsun 150 km hıza çıkmadım diyen varsa hiçbir şey söylemeyeceğim.

HIZ SINIRI 120

Hız sınırına gelirsek.. Evet hız sınırı 120 ve benim son hatırladığım 140 km yazıyordu ibrede. 150 km hız diye bir şey yazmıyordu raporda. Ayrıca fren izleri dediğiniz şey fren değil araba takla attıktan sonra ters bir şekilde sürüklendi izler muhtemelen o. Ben kazanın aks kırılmasından kaynaklandığını söylemedim.

NEDENİ USTALARA SORDUM

Kazadan 15 dakika sonra arabanın halini görünce eşime aks kırılmış aşkım bak dedim. Kazanın neden kaynaklandığını hala bilmiyoruz. Dün ustalara sordum muhtemelen lastik parçalanmış. Ve arabanın hakimiyetini o yüzden kaybettim."