Aksaray’da Aile Vahşeti Karısı ve Çocuklarını Katletti

Aksaray’dan korkunç bir haber geldi. Eşini bıçaklayan adam iki çocuğunu balkondan atarak öldürdü.

Aksaray’da Aile Vahşeti Karısı ve Çocuklarını Katletti

Güne yine bir aile vahşetiyle uyandık. Aksaray’da Afganistan uyruklu bir kişi, eşini bıçakla öldürdükten sonra iki çocuğunu da balkondan atarak öldürdü. Daha sonra kendisi de balkondan atlayarak intihar girişiminde bulundu.

Dere Mahallesi Belediye Caddesi'ndeki evlerinde M.H.S (35), eşi Gol Bibi S'yi (26) çeşitli yerlerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Hızını almayan adam çocukları Çocukları Meryem S. (4) ve Merveh S'yi (3) balkondan attı. Hastaneye kaldırılan anne ve çocuklar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ailesini katleden babanın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

"Çocukları atmış, sonra kendi de atlamış"
Mahallede kahvehane işleten Mustafa Kargın, sabah saatlerinde dükkanı açmaya geldiğinde baba ve iki çocuğunu beton zeminde yaralı gördüğünü belirterek, "Çocukları atmış, sonra kendi de atlamış. Yaralıları gördüm, üçü de yatıyordu, yaşıyorlardı. Sonra ambulans geldi, götürdü. Bu eve misafir olarak gelmiş. Dün gece yatmaya gelmişler. Burada oturmuyorlar. Burada akrabaları varmış, bir geceliğine yatmaya gelmişler." dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /