AFAD Uyardı! Bu İllerde Kuvvetli Yağış Geliyor

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan -AFAD Ankara, Denizli, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Muğla ve Antalya için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

AFAD Uyardı! Bu İllerde Kuvvetli Yağış Geliyor

AFAD Uyardı! Bu İllerde Kuvvetli Yağış Geliyor 

Yurdun hemen hemen tamamında sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinden giderken, AFAD'tan bu akşam yağış uyarısı geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı - AFAD yaptığı uyarıda 7 Ağustos Pazar günü özellikle öğlen saatlerinden itibaren 9 ilimizde kuvvetli yağışların olacağını duyurdu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) Ankara, Denizli, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Muğla ve Antalya için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

AFAD'dan yapılan açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, pazar günü öğle saatlerinden itibaren, Ankara il genelinde, Denizli, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar ve Uşak çevreleri ile Aydın, Muğla ve Antalya'nın iç kesimlerinde yerel kuvvetli yağış bekleniyor" denildi. Vatandaşlarda ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları istendi.