Acun Ilıcalı Yeni Uçak Aldı-İşte Uçağın Fiyatı ve Özellikleri

Son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre Acun Ilıcalı 'nın jetini sattığı ve yeni bir uçak satın aldığı öğrenildi. İşte yeni uçağın içi ve fiyatı.

Acun Ilıcalı Yeni Uçak Aldı-İşte Uçağın Fiyatı ve Özellikleri

Acun Ilıcalı uçak aldı.

Ünlü yapımcı ve TV8 'in sahibi Acun Ilıcalı 'dan bir son dakika haberi geldi. Ilıcalı 'nın jetini sattığı ve uzak mesafe yolculuklar için uçak satın aldığı öğrenildi. 

SURVİVOR NEDENİYLE...

Survivor adlı yarışma programı nedeniyle sürekli olarak Dominik 'e giden Acun Ilıcalı, aktarma yapmak istememesi, daha hızlı gitmesi ve programın daha sağlıklı yapılması için Challenger 605 tipi özel jetini değiştirme kararı aldı ve uçak satın aldı.

16 yolcu kapasiteli olduğu öğrenilen ve Kanada imalatı Global Express XRS 2012 model uçağı araştıran Acun Ilıcalı, Amerikalı bir şirketten 13 milyon dolara (99.5 milyon TL) bu uçağı satın aldı.

Düşük uçuş saatine sahip olan bu uçakla Türkiye-Dominik Cumhuriyeti arasında uçuş yapılabilecek. Yeni modelleri 50 milyon dolara kadar olan uçak , uçuş süresi sayesinde daha ucuza geldi ve Acun Ilıcalı kar etti. 

JETİNİ SATTI-İŞTE SATIŞ FİYATI

Edinilen bilgilere göre Acun Ilıcalı 'nın Challenger 605 tipi özel jetini sattığı öğrenildi. Sedef Finans 'ın sahibi Altunç Kumova 'ya jetini satan Acun Ilıcalı 'nın  8.5 milyon dolara (65 milyon TL) anlaştığı öğrenildi.

2 AY SONRA TESLİM

Ilıcalı 'nın aldığı yeni uçağını 2 ay sonra teslim alacağı , uçağın içinde ise bazı düzenlemeler , değişiklik istediği öğrenildi. 

KONSOL OYUNU SİSTEMİ KURDURDU

Edinilen bilgilere göre Ilıcalı 'nın uçaktaki koltukların derilerini ve internet donanımını değiştirdiği ve kolayca konsol oyunu oynanabileceği bir elektronik sistem kurdurttu.

TELEFON KULLANILABİLECEK

Öte yandan telefonla sorunsuz görüşme yapabileceği SATCOM da ekletti.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA