'18 Kilo Altınım Var' Diyerek Gündem Olan Kobra Murat, Gerçek Mal Varlığını Açıklad

Geçtiğimiz hafta katıldığı bir sabah kuşağı programında mal varlığı ile ilgili açıklamalarda bulunurken; “18 kilo altın, 8 ev, 4 yazlığım var. Altınlarım kasalara sığmıyor” İfadelerini kullanan Kobra Murat, bugün ise katıldığı bir canlı yayında gerçek mal varlığını sıraladı ve ilk konuşmasıyla yanlış anlaşıldığını söyleyen şarkıcı;

'18 Kilo Altınım Var' Diyerek Gündem Olan Kobra Murat, Gerçek Mal Varlığını Açıklad

“3 katlı bir dükkanın, 2 gecekondum, 2 yazlığım ve 4 evim var”

İfadelerini kullandı.

Roman müzik denildiğinde akla gelen ilk isimler arasında yer alan sanatçılardan Kobra Murat olarak da bilinen Murat Divandiler, Geçen hafta katıldığı bir programda mal varlığı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. 18 kilo altını ve pek çok gayrimenkulünün olduğunu dile getiren şarkıcı, daha sonra yapmış olduğu açıklamada yanlış anlaşıldığını dile getirerek gerçek mal varlığını sıraladı.


3 Katlı Dükkan, 2 Gecekondu , 4 Ev, 2 Yazlık

TV8 ekranlarında yayınlanan 2 Sayfa programına katılan Kobra Murat, programda kurgu yapıldığını bu nedenle daha önce mal varlığı ile ilgili yapmış olduğu açıklamaların çarpıtıldığını söyledi. 

Gerçek mal varlığı ile ilgili açıklamada bulunmak İstediğini söyleyen sanatçı, yapmış olduğu açıklamada 4 evinin, 2 yazlığının, 2 gecekondusunun, 3 katlı dükkanının olduğunu ve bunun haricinde 14 ayar altından çocuklarının düğününde taktığı ziynetler olduğunu söyledi. 

Mal Varlığımı Açıkladıktan Sonra Telefonum Susmadı 

Mal varlığını açıkladıktan sonra telefonunun hiç susmadığını ve herkesin kendisinden ev ya da yardım istediğini söyledi. 

Kendisinin işlere dahi otobüsle gittiğini, kendi arabasının dahi olmadığını, o otobüsle gidene kadar da mahallede her kim varsa kendilerine yardım eli uzattığını söyledi. Yolda 10 bin TL para dağıttığını fakat Allah da onları kendisinin karşısına çıkardığını söyledi.