İşte Club Brugge Galatasaray Maç Saati ve Kanalı-İddaa Oranı-Tahmini

Club Brugge Galatasaray karşılaşması saat kaçta? Club Brugge Galatasaray  maçı hangi gün oynanacak? Karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak? İddaa oranları ve tahmini nedir? İşte detaylar

İşte Club Brugge Galatasaray Maç Saati ve Kanalı-İddaa Oranı-Tahmini

Club Brugge Galatasaray maçı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2019-2020 UEFA Şampiyonlar Ligi grup karşılaşmaları başlıyor. Şampiyonlar Ligi 'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray 18 Eylül 2019 Çarşamba günü Belçika 'da ilk karşılaşmasına çıkıyor. 

Club Brugge ile yarın karşı karşıya gelecek Galatasaray, karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Club Brugge Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmanın ne zaman başlayacağını , saat kaçta oynanacağını araştırmaya başladı. Peki Club Brugge Galatasaray maçı ne zaman oynanacak? Club Brugge Galatasaray  maçı saat kaçta başlayacak? Club Brugge Galatasaray hangi kanalda yayınlanacak? 

RAKİPLER GÜÇLÜ

Türkiye 'yi Şampiyonlar Ligi 'nde temsil eden tek takım olan Galatasaray , zorlu bir gruba düştü. Fransa 'nın güçlü takımı PSG, İspanya 'nın köklü kulübü Real Madrid ile aynı grupta olan Galatasaray , deplasmandan 3 puanla dönmek , gruba iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. 

MAÇ SAATİ

Club Brugge ile Galatasaray  arasındaki karşılaşma 18 Eylül 2019 'da oynanacak. Maç saat 19,55 'te başlayacak. Maç BeinSport HD1 kanalından yayınlanacak.

DAHA ÖNCE 3 DEFA KARŞILAŞTILAR

Galatasaray ile Club Brugge , tarihlerinde daha önce 3 defa karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalardan ilki 2002 yılında İstanbul 'da oynandı ve 0-0 sona erdi. 

Galatasaray, 2002 yılında 0-0 'ın rövanşında deplasmanda Club Brugge 3-1 yenildi.

2008 yılında İstanbul 'da oynanan üçüncü karşılaşma da 0-0 sona erdi. 

İDDAA ORANLARI

Club Brugge Galatasaray maçında iddaa, Club Brugge galibiyetine 1.70 oran verdi. Galatasaray galibiyetine 3.5 oran verilirken beraberliğe de 3.1 oran verildi.

2.5 üstü oranı 1.70, 2.5 altı oranı ise 1.75.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA