Fenerbahçe Maçına Skandal Bir Hakem Atandı

Avrupa’da temsilcilerimiz gruplarındaki son maçlarına Perşembe günü çıkıyor. Takımlarımızın rakipleriyle yapacağı mücadelelerin hakemleri belli oldu. Fenerbahçe maçına skandal bir isim atandı.

Fenerbahçe Maçına Skandal Bir Hakem Atandı

Avrupa’da grup defteri bu hafta kapanıyor. Perşembe günü grupların 6’ncı ve son maçları oynanacak. Bu karşılaşmaların hakemleri belli oldu.

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçını Hırvatistan Futbol Federasyonu’ndan Duje Strukan yönetecek ancak, maçın dördüncü hakemliğini yapacak ismi Fenerbahçeli taraftar çok iyi tanıyor. UEFA tarafından maçın dördüncü hakemi olarak Ivan Bebek atandı.

3 Kırmızı Kart

Hırvat hakem, 2016 yılında oynanan Fenerbahçe-Braga maçını yönetmişti. Temsilcimize 3 kırmızı kart gösteren Ivan Bebek’in yönettiği maçı 4-1 kaybetmiş ve son 16’da elenmiştik. Temsilcimiz ilk maçı İstanbul’da 1-0 kazanmıştı.

Bu maç Hırvat hakem için adeta kariyerinde dönün noktası oldu ve işler onun için kötğye gitmeye başladı. UEFA, elit kategoride olan hakemi 1’inci kategoriye düşürdü. Büyük maçlardan mahrum bırakılan Bebek, o yıldan sonra sadece 2019-2020 yılında Şampiyonlar Ligi’nde 1 maç tek yönetti.

Ivan Bebek, bu sezon ise Avrupa maçlarında sadece 1 kez görev aldı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /