Fenerbahçe'de Teknik Direktörlüğe Sürpriz İsim

Son dakika haberi: Fenerbahçe 'de teknik direktörlük için sürpriz isim. Lucescu 'nun yakın çevresine yaptığı açıklamalar basında geniş yer buldu.

Fenerbahçe'de Teknik Direktörlüğe Sürpriz İsim

Son dakika haberi: Lucescu 'dan Fenerbahçe açıklaması.

Fenerbahçe 'de Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardındna yeni teknik direktör arayışları başladı. Sezonun kapanmasına 10 maç kala teknik direktörsüz kalan Fenerbahçe , yeni teknik direktör arayışlarına girdi. 

Teknik direktör arayışları devam ederken yarın oynanacak Denizlispor karşılaşmasında sarı lacivertli takımın başında Emre Belözoğlu 'nun olacağı bildirildi. 

SÜRPRİZ İSİMDEN AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye geçmişi olan ve son olarak Türkiye A Milli futbol takımını yöneten  Mircea Lucescu flaş bir açıklama yaptı ve sarı-lacivertli kulübü şampiyon yapabileceğini söyledi.

Romanya 'da bulunan  teknik direktör, burada dikkat çeken sözler söyledi. Ruman basınında yer alan  haberlerde,  Lucescu' nun yakın çevresine "Birkaç takviye ile Fenerbahçe'yi şampiyon yaparım" dedi.

Süper Lig'de Galatasaray ve Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan Lucescu'nun Fenerbahçe ile de mutlu sona ulaşma konusunda hevesli olduğu vurgulandı.

Peki sizce Lucescu Fenerbahçe 'nin başına gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından düşüncelerinizi yazabilirsiniz.