Ziraat Bankası'nın Düşük Faizle Konut Kredisi Kampanyasına İlgi Sürüyor

Ziraat Bankası'nın düşük faiz , yüksek vade seçeneği ile emekli , memur ve özel sektör çalışanlarına sağladığı konut kredisi kampanyasına başvuru işlemleri devam ediyor.

Ziraat Bankası'nın Düşük Faizle Konut Kredisi Kampanyasına İlgi Sürüyor

Ziraat Bankası'nın Düşük Faizle Konut Kredisi Kampanyasına İlgi Sürüyor 

Ziraat Bankası'nın konut kredisi kampanyasına başvurular devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda artan kredi faizlerinden dolayı uzun süredir kredi faiz indirimi bekleyen vatandaşlar ve inşaat sektörü Merkez Bankası'nın art arda aldığı faiz indirimi kararlarının ardından derin bir nefes almış, kredi faiz indirimlerinin ardından kamu bankaları harekete geçmişti.
3 KAMU BANKASI KREDİ KAMPANYASI BAŞLATMIŞTI

Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank tarafından peş peşe duyurulan düşük faizli uzun vadeli konut kredisi kampanyalarına başvurular devam ediyor.
ZİRAAT BANKASI'NDAN FARKLI KONUT KREDİSİ KAMPANYALARI

Ziraat Bankası'dnan "Emeklinin artısı konut kredisi" , "Konut Ürün Paketi" , "Konut kredisi" isimleri altında çeşitli tutarlar ve vade seçenekleriyle art arda konut kredisi kampanyaları duyuruldu. Konut kredisi başvuruları Ziraat Bankası'nın internet şubesi, mobil bankacılık ve şubeler aracılığıyla yapılabildiği gibi ATM'ler dahil bir çok kanaldan konut kredisi faizlerine dair detaylar öğrenilebiliyor. Önümüzdeki günlerde konut kredisi için faizlerin daha da düşmesi bekleniyor. Kredi faiz indirimi haberleri mobil cihazınıza gelsin istiyorsanız Kamu Bülteni mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

DAHA FAZLA HABER VE BİLGİ İÇİN TÜRKİYE'NİN LİDER MEMUR ADAYI SİTESİNİ TAKİP ET

Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmek için TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA