Ziraat Bankası Avantajlı Konut Kredisine Yoğun Talep

Kamu bankalarının düşük faizli konut kredisi kampanyalarına yoğun talep var. Ziraat Bankası'nca duyurulan Avantajlı konut kredisi için başvurular devam ederken, ilgili kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler için Ziraat Bankası resmi sayfasından bilgilendirme yapıldı. Buna göre ikinci el ve sıfır konut kredisi faiz oranları ile diğer detaylar hgaberimizde.

Ziraat Bankası Avantajlı Konut Kredisine Yoğun Talep

Ziraat Bankası'nın avantajlı konut kredisi kampanyasına başvurular sürüyor. İstanbul, Ankara, İzmir'de 750 bin liraya kadar, diğer iller için 500 bin liraya kadar konut kredisi kampanyası başlatan Ziraat Bankası'nın konut kredisi faiz oranları 0.64 ile 0.74 arasında değişiyor. Senelik maaliyet oranları ve diğer detayları da paylaşan Ziraat Bankası'na kısa sürede rekor başvuru geldiği belirtiliyor.

Ziraat Bankası'nın resmi sayfasından konut kredisi kampanyasıyla ilgili, "Müşterilerimize sıfır veya ikinci el konut satın alımlarının finansmanına yönelik olarak Avantajlı Konut Kredisi ürünü sunmaktayız. Sıfır veya ikinci el konutlar için, azami 500 Bin TL'ye kadar (500 Bin TL dahil ) azami 12 ay ödemesiz dönemli azami 180 ay vade ile konut finansmanı imkanı sunulacaktır. İstanbul, Ankara ve İzmir'de azami kredi tutarı sınırı 750 Bin TL'dir (750 Bin TL dahil)." denilirken, sıfır konut kredisi ve ikinci el konut kredisi kampanyasıyla ilgili aşağıdaki ifadeler görüldü: 

Konut Kredisi için; Bankkart, KMH, Talimat Ürünü, İnternet Bankacılığı zorunlu olup, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üçüne sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.

Söz konusu krediden her bir müşterimiz yalnızca bir kez faydalanabilecektir.

Detaylı bilgi için şubelerimize başvurabilirsiniz.

Banka gerekli görülmesi halinde kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.