Yapı Kredi Bankası'nın Ardından Akbank da Konut Kredisi Faizlerini İndirdi

Akbank'tan konut kredisi konusunda önemli açıklamalar art arda geldi. Akbank, konut kredisi faiz oranının tüm vadelerde herhangi bir üst tutar sınırı olmadan %0.99 oranına çektiğini duyurdu. Yapı Kredi bankası da konut kredisi faizlerini 0.99 oranına çektiğini açıklamıştı. Akbank tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, tüm vade ve tutarlarda aylık %0.99 avantajlı faiz oranıyla, müşterilerin talep ve tercihlerine göre konut kredisi kampanyası başlatıldı.

Yapı Kredi Bankası'nın Ardından Akbank da Konut Kredisi Faizlerini İndirdi

Yapı Kredi Bankası'nın Ardından Akbank da Konut Kredisi Faizlerini İndirdi

Akbank Parakende Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, müşterilerin finansal ihtiyaçları ve müşterilere en uygun koşul ve kaliteli hizmet anlayışını benimsedikleri, bu kapsamda kira öder gibi , kredi taksidi ödeyerek ev sahibi olmak isteyenlere özel yeni konut kredisi kampanyasını hayata geçirdiklerini açıkladı. Akbank Parakende Genel Müdür Yardımcısı Oğuz, "Müşterilerimize kira öder gibi, kredi taksiti ödeyerek hayallerindeki eve sahip olma imkanı sunabilmekten mutluluk duyuyoruz. Bugünden itibaren vade ve tutar ayırmaksızın konut kredisi faiz oranımızı yüzde 0,99’a çektik." ifadelerini kullanırken , Akbank'ın çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ülke ekonomisine katkı sağlayan konut kredilerinde müşterilere en iyi koşulları sunmanın sevinci içerisinde oldukları vurgulandı.  Oğuz, "Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından izlemeyi sürdürerek, avantajlı ürün ve hizmetleri sektörle buluşturmaya, müşterilerimize en doğru hizmeti vermeye devam edeceğiz." dedi.

Ev Almak İsteyenlere İyi Haber! Yapı Kredi Bankası da Konut Kredisi Faizlerini Düşürdü

Konut kredisi faizlerindeki düşüş devam ediyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası'nın ardından Yapı Kredi Bankası'nın da konut kredisi faizlerinde indirime gittiği bildirildi. Banka tarafından yapılan açıklamalara göre; Yapı Kredi'nin yeni konut kredisi faizinden yararlanmak isteyenler kredi tutarında üst limit olmaksızın, 120 aya kadar tüm vadelerde 0.99 faiz oranıyla kredi çekebilecekler. Yapı Kredi açıklamasında Yapı Kredi'nin Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen'in de görüşlerine yer verilirken, açıklamada, "Yapı Kredi olarak geniş ürün yelpazemizle ve uygun ödeme seçenekleriyle müşterilerimizin her alanda olduğu gibi konut finansmanı ihtiyaçlarında da yanındayız. Bu kapsamda tüm müşterilerimiz 120 aya kadar olan tüm vadelerde kampanyamızdan yararlanabiliyor. Geçerli faiz oranımızda kredi tutarı üst limiti de bulunmuyor. Kampanya dahilinde tüm müşterilerimizin ödeme gücüne göre farklı ödeme planları da oluşturabiliyoruz." denildi. Yapı kredisi konut kredisi faiziyle ilgili detaylar Yapı Kredi Şubelerinden, 444 0 445 telefon hattı ya da "yapikredimortgage.com" internet sitesi üzerinden öğrenilebilecek. 

İŞ BANKASI FAİZ ORANLARI:

İhtiyaç kredisi: 1.14

Taşıt kredisi: 1.1

Ev kredisi: 1.06

DENİZBANK FAİZ ORANLARI:

İhtiyaç kredisi: 1.59

Tüketici kredisi: 1.59

Taşıt kredisi: 1.31

VAKIFBANK FAİZ ORANLARI:

Konut kredisi: 0.99

İhtiyaç kredisi: 1.25

Taşıt kredisi: 1.19

GARANTİ BBVA FAİZ ORANLARI:

İhtiyaç kredisi: 1.54

Konut kredisi: 1.1

Taşıt kredisi: 1.23

HALKBANK FAİZ ORANLARI:

Hızlı kredi: 1.39 - Halkbank müşterileri (1.19) - Kamu çalışanları (1.25)

Taşıt kredisi: 1.19

Konut kredisi: 0.99

ZİRAAT BANKASI FAİZ ORANLARI:

Tüketici kredisi: 1.17

Taşıt kredisi: 1.19

Konut kredisi: 0.99