Vakıfbank'ın Sarıpanjur Konut Kredisi Paketi için Başvurular Sürüyor

Vakıfbank'ın düşük faizle uygun vade seçenekleriyle gerçekleştirdiği konut kredisi kampanyasına başvurular devam ediyor.

Vakıfbank'ın Sarıpanjur Konut Kredisi Paketi için Başvurular Sürüyor

Vakıfank'ın Sarıpanjur Konut Kredisi Paketi için Başvurular Sürüyor

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nca art arda alınan kredi faiz indirim kararlarının ardından kamu bankaları harekete geçmiş konut kredisi, bireysel kredi, taşıt kredisi kampanyaları da peş peşe duyurulmuştu. Vakıfbank da konut kredisi kampanyası duyuran bankaların başında geliyor.

Vakıfbank'tan yapılan resmi bilgilendirmede, sarı panjur konut kredisi kampanyasının 180 aya varan vade seçenekleriyle, eşit taksitli, eşit anaparalı, artan taksitli ve azalan taksitli alternatif ödeme planlarıyla beraber geldiği, başvuru işlemlerinin çağrı merkezinden, şubelerden yapılabildiği bildirildi.  10 bin ile 1.5 milyon kredi limitlerinde faiz oranı 0.93 olurken Sarıpanjur konut kredisi kampanyasının 03-180 ay vade seçeneği ile hizmete sunulduğu belirtildi.

Vakıfbank açıklamasında 100 bin lira tutarında bir kredi çeken müşterinin senelik maliyetinin %12.1873 tutarında olacağı, eksperteiz ekspertiz ücretinin ise 1100 TLolduğu bildirildi. Açıklamada, "*100.000 TL kredi için alınacak ücretler; kredi tutarı üzerinden %0.5 kredi tahsis ücreti ve 1.100 TL ekspertiz avans ücreti olarak alınıp gerçekleşen fatura bedeli kadar tahsilat yapılmaktadır." denildi.