Vakıfbank Konut Kredisi Kampanyasına Yoğun İlgi!

Vakıfbank'ın uygun faizle konut kredisi kampanyası için başvurular devam ediyor. Sarıpanjur konut kredisi adı altında başlayan kampanyada, Vakıfbank müşterine uygun faiz oranları ve 180 ay vade ile kredi kullandırılıyor.

Vakıfbank Konut Kredisi Kampanyasına Yoğun İlgi!

Vakıfbank Konut Kredisi Kampanyasına Yoğun İlgi!

Vakıfbank'ın uygun faizle konut kredisi kampanyası için başvurular devam ediyor. Sarıpanjur konut kredisi adı altında başlayan kampanyada, Vakıfbank müşterine uygun faiz oranları ve 180 ay vade ile kredi kullandırılıyor. SarıPanjur kampanyasında, müşteriler konut kredilerini eşit taksitli, eşit anaparalı, artan taksitli ya da azalan taksitli alternatif planlar ile geri ödeyebiliyor. Kampanya'nın sadece yeni konut alımları için geçerli olduğu bildiriliyor. Vakıfbank'tan yapılan bilgilendirmede, konut kredisi kampanyası başvurularıyla ilgili, "444 0 724 no.lu VakıfBank Çağrı Merkezi numarasını arayarak 5- “Başvuru İşlemleri” menüsündeki 2- “Kredi Başvuru” seçeneğinden 1- “Konut Kredisi Başvurusu” menüsü aracılığıyla başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz." denilirken, konut kredisi kampanyalarına başvuruların şubelerden de yapıldığı bildirildi.

Faiz Oranı Tablosu ise aşağıdaki gibi oldu: 

100 Bin TL kredi için alınacak ücretler konusunda Vakıfbank bilgilendirme mentinde yüzde 5 kredi tahsis ücreti ve 950 TL ekspertiz ücreti alınacağı vurgulanırken, "Aylık ve yıllık toplam maliyet oranlarına kredi için tahsil edilen kredi tahsis ücreti, ekspertiz ücreti, faiz ve vergiler dahildir. Konut sigortası, DASK prim tutarı konutun lokasyonu ve m²’si gibi kriterlere göre değişiklik göstermekte olup, konut paket, DASK ve hayat sigortası maliyet hesaplamasına dahil edilmemiştir. Toplam maliyet oranları örnek vade ve örnek tutar üzerinden hesaplanmıştır." denildi. Vakıfbank Sarıpanjur konut kredisi kampanyasına başvuruların ne zaman sonlanacağı ise henüz bilinmiyor.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA