Vakıfbank Konut Kredisi Güncel Faiz Oranları Belli Oldu (Mayıs 2019 Konut Kredisi Faizleri)

Vakıfbank Konut Kredisi kampanyası kapsamında güncel faiz oranlarını kamuoyu ile paylaştı. Vakıfbank'tan 120 ay vade ile konut kredisi almak isteyen vatandaşlar, 100 bin TL tutarındaki bir kredi için 222 bin TL geri ödeme yapmak durumundalar. Güncel konut kredisi faizleri ve diğer detaylar kamu bülteni haber sitesinde.

Vakıfbank Konut Kredisi Güncel Faiz Oranları Belli Oldu (Mayıs 2019 Konut Kredisi Faizleri)

Vakıfbank Konut Kredisi kampanyası kapsamında güncel faiz oranlarını kamuoyu ile paylaştı. Vakıfbank'tan 120 ay vade ile konut kredisi almak isteyen vatandaşlar, 100 bin TL tutarındaki bir kredi için 222 bin TL geri ödeme yapmak durumundalar.

En iyi faiz oranı an tiibariyle 1.55, yıllık maliyet oranı ise yüzde 20.71 oranında. 100 bin TL konut kredisi çeken bir vatandaş, bunu aylık 1841 TL taksitle 120 ayda geri ödeyebilir. Ziraat Bankası'nda ise faiz oranları an itibariyle biraz daha düşük gözüküyor. Ziraat Bankası'ndan 100 bin lira konut kredisi çekmek isteyen vatandaşlar, toplamda 212 bin TL geri ödeme yapacaklar.

Faiz oranı yüzde 1.45 civarında an itibariyle. İNG Bank'ta 1.79, Garanti Bankası'nda 1.81 faiz oranı göze çarpıyor. Faiz oranları bankaların yeni kampanyalarına göre değişiklik gösterebiliyor. En güncel rakamlar ilgili bankaların resmi internet sayfalarından kontrol edilebiliyor.

FAİZ ORANLARIYLA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZ

Konut kredisi faizleriyle ilgili duygu ve düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA