TOKİ Kampanyası Başladı Ayda 345 TL Taksitle Ev

TOKİ 'den son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada 26 arklı şehirde ucuza ev satışının başladığına yer verildi. Ayda 345 TL taksitle satıştaki evlerin listesi haberimizde.

TOKİ Kampanyası Başladı Ayda 345 TL Taksitle Ev

Son dakika: TOKİ 'den 345 TL taksitle ev.

Ev almak ve artık kiradan kurtulmak isteyen vatandaşların en büyük umut kapısı TOKİ oluyor. Ucuza ev almak ve artık ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, TOKİ 'nin kampanyalarını takip ediyor. Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde TOKİ 'nin devam eden kampanyalarına yer verdik. 

Posta Gazetesi 'nde bugün yayımlanan haberdee , dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ, şu anda 26 farklı şehirde ev satışı yapıyor. Toplam 2 bin 395 evi satışa sunan TOKİ, vatandaşları ucuza ev sahibi yapmaya devam ediyor.

TOKİ 'nin başvurusu devam eden kampanyalarına baktığımızda , konut satışları için başvuruların 30 Eylül ile 31 Aralık tarihlerinde sona ereceğine yer verildi. Ayda 345 TL taksitle kira öder gibi ev sahibi yapan TOKİ, evleri 10 bin ile 345 bin TL arasındaki fiyatlara satışa sunuyor. 

240 AYA KADAR VADE

TOKİ 'nin kampanyalarında vatandaşlar, önce peşinat ödmesi yapıyor ve kalan parayı da 120, 180 ve 240 ay vadeye bölebiliyor. Projelere göre yüzde 10 ile 25 arasında değişen peşinatlar isteniyor. 

İşte TOKİ 'nin satıştaki konutlarının listesi , evlerin satıldığı iller ve fiyatları.

TOKİ 'NİN KAMPANYALARINDAN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA