TOKİ'den Yüzde 22 İndirim Müjdesi

TOKİ Başkanı Ömer Bulut bir son dakika açıklaması yaptı ve yüzde 22 indirim müjdesini verdi. Bulut, ev ve işyeri sahiplerinin borçları için başvuruların 23 Eylül günü başlayacağını söyledi.

TOKİ'den Yüzde 22 İndirim Müjdesi

TOKİ 'den büyük indirim.

TOKİ 'nin indirim kampanyası için başvurular 23 Eylül günü başlıyor.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, borcu olan vatandaşlara müjdeli haberi verdi. Bulut açıklamasında borcu olan ev ve işyeri sahipleri için  indirim kampanyasını yeniden başlatacaklarını söyledi. 

Bu konuda vatandaşlardan yoğun şekilde talep geldiğini ifade eden Bulut, bu kampanya için indirim oranının yüzde 22 olduğunu söyledi. 

Başvuruların 23 Eylül ile 18 Ekim tarihleri arasında alınacağını söyleyen Bulut, başvuruların bankaya yapılacağını söyleyerek, "Kampanyadan yararlanıp tapularını hemen almak isteyen vatandaşlarımızın son başvuru tarihine kadar başvurularını yapması gerekir. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak." ifadelerini kullandı. 

Bu kampanyanın esnek ödeme kolaylığı sunacağını söyleyen Bulut, "Kampanyamızdan bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlarımız da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlarımız borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından faydalanabilecek. Finansal anlamda olumlu gelişmelerin yaşandığı ülkemizde enflasyon ve faizlerin düştüğü bu ortamda belirlediğimiz yüzde 22 indirim oranının vatandaşlarımızın lehine olduğunu düşünüyorum."  dedi. 

Başvurular bankalar aracılığıyla yapılacak.