TOKİ'den Ayda 452 TL Taksitle Ev: Konut Başvurusu Başladı

TOKİ tarafından yapılan son dakika açıklamasında 23 şehirde bulunan evlerde satışların başladığı , dar gelirli vatandaşların ucuza ev sahibi yapılacağına yer verildi. İşte TOKİ 'nin ev kampanyası.

TOKİ'den Ayda 452 TL Taksitle Ev: Konut Başvurusu Başladı

TOKİ 'den ayda 452 TL taksitle ev fırsatı.

Toplu Konut İdaresi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. TOKİ resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada birçok şehirde konutların tamamlandığını ve satışların önümüzdeki günlerde yapılacağına yer verildi. Açıklamada vatandaşların TOKİ başvurusunu yapması gerekmektedir.

HANGİ ŞEHİRLER İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

TOKİ tarafından yapılan son dakika açıklamasında aşağıdaki şehirlerde konutların satışa sunulduğuna yer verildi:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

TOKİ konut kampanyası kapsamında satışa sunulan ilanlara başvuru yapacak vatandaşların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

- T.C. vatandaşı olması,

- Proje il /ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya Proje il veya ilçe nüfusuna kayıtlı olması,

- Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması şartları aranacaktır. (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç).

- Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerinden; tapuda kayıtlı konutu olanlar veya Toplu Konut İdaresinden Hak Sahipliği Belgesini kullanmadan normal satış şartları ile konut alanlar, SGK’dan alacakları Hak Sahipliği Belgesi ile başvuru yapabileceklerdir.

- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 5.500 TL olması gerekmektedir. (İstanbul İli için 6.000 TL (Başvuru sahibinin ve eşinin gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dâhil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin toplamı.) (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimleri Hariç)

- Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.

- Başvuruları yapacak vatandaşlarımızın; 25 yaşını tamamlamaları gerekmektedir.

AYDA 452 TL TAKSİTLE

TOKİ tarafından yapılan açıklamada satışa sunulan evlerin en ucuzunun 69 bin TL olduğu görüldü. İşte en ucuza satılan konutlar.

TOKİ tarafındna yapılan açıklamada ayda en az 452 TL taksitle vatandaşların ev sahibi olabileceğine yer verildi.

BAŞVURU

TOKİ ev kampanyasına başvuru yapmak isteyen vatandaşların Halkbank ya da Ziraat Bankasına gitmesi i müracaatını yapması gerekmektedir.

https://www.turkiye.gov.tr/toki-talep-toplama-projeleri-icin-hak-sahipligi-kura-sonucu-sorgulama

Yukarıdaki linki kopyalayıp yeni sekmede açarak TOKİ 'ye e devlet kapısı üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Diğer şehirler için de önümüzdeki günlerde konut satışları olacak. Siz hangi şehirde konut bekliyorsunuz? Yorum kısmı aşağıda.

Konu satış duyuruları geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN