TOKİ Antalya, Alanya ve Isparta 100 Bin Sosyal Konut Kura Sonucu Sorgulama Ekranı e Devlet (İsim Listesi)

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kura çekimleri devam ediyor. Bugün Antalya, Alanya ve Isparta illeri için kura çekimi olacak. Kura çekimi saatleri ve sonuçların sorgulanacağı sayfa haberimizde.

TOKİ Antalya, Alanya ve Isparta 100 Bin Sosyal Konut Kura Sonucu Sorgulama Ekranı e Devlet (İsim Listesi)

Son dakika : TOKİ Antalya ve Isparta kura çekimi.

100 bin sosyal konut projesi kapsamında kuralar çekilmeye ,  konutları almaya hak kazananların isimleri belirlenmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı dijital Dönüşüm Ofisi tarafından bir açıklama yapıldı ve 11 Mayıs 2020 günü Antalya ile Isparta illerinin kura çekiminin gerçekleştirileceği bildirildi. 

Geçtiğimiz ay yayımlanan duyuruda , kuraların yeniden başlaması ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, bankalar kurada hak sahibi olamayan vatandaşların şubeye gitmeden başvuru bedellerini alabilmelerine olanak sağlayan çalışmalarını tamamladı. Bu kapsamda kuralar vatandaşların katılımına kapalı olarak, noter huzurunda gerçekleştirilmeye devam edecek.

28 Nisan 2020 tarihinde başlayacak kuralar Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) sosyal medya hesaplarından (Twitter, Facebook, YouTube) canlı yayınlanacak.

28 Nisan 2020 Salı günü, Manisa Köprübaşı 75 konut, Manisa Akhisar 125 konut, Manisa Salihli 150 konut ve Denizli 118 konut projeleri için kura yapılacak.

Başvuruda bulunan vatandaşlar, tüm kura takvimine www.toki.gov.tr adresinden ulaşabilecek."

KURALAR BAŞLADI 

CBDDO tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"11-15 Mayıs'ta "TOKİ Hak Sahipliği Belirleme Kuraları" Antalya Isparta Mersin Adana Gaziantep için çekilecek. Detaylar http://toki.gov.tr ’de, sonuçlar e-Devlet Kapısı'nda."

ANTALYA VE ISPARTA KURALARI

100 bin sosyal konut projesinde Antalya için kura başladı. Saat 12.00 'da Alanya, saat 14.00 'da ise Isparta için kura başlayacak.

KURA SONUÇ SORGULAMA

Kura çekimi sonuçları e Devlet üzerinden yayımlanacak. 

https://www.turkiye.gov.tr/toki-talep-toplama-projeleri-icin-hak-sahipligi-kura-sonucu-sorgulama

Yukarıdaki linke tıklayarak kura sonucu ekranına gidebilirsiniz.