TOKİ 38 Şehirde Ucuza Ev Satıyor-Konutlar 64 Bin TL'den Başlıyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada farklı şehirlerde ucuza konut satışı için başvuruların alındığı belirtildi. TOKİ 'den yapılan açıklamanın detayları, satışa sunulan konutların bulunduğu iller haberimizde.

TOKİ 38 Şehirde Ucuza Ev Satıyor-Konutlar 64 Bin TL'den Başlıyor

TOKİ 'den son dakika açıklaması geldi.

TOKİ 'den konut satışı  ile ilgili yapılan açıklamada , açık arttırma yöntemi ile toplamda 38 şehirde çok sayıda konutun satışa sunulduğu bildirildi. Açık arttırma ile 117 konutun satışa sunulacağı bildirilirken,  2+1 ve 3+1 ile 4+1 konutların satışlarının yapıldığı, vatandaşların yüzde 40 , yüzde 50 peşin, 96 ve 120 ay vade seçenekleri ile ev sahibi olabilecekleri bildirildi.

İstanbul 'un yanı sıra Bursa 'da 10'u İznik'te, 4'ü Orhangazi'de, 21'i Osmangazi'de biri de Hamitler'de olmak üzere açık artırma ile 36 konut satışa sunuldu.

İNŞAAT TAMAMLANDI - HEMEN TESLİM

TOKİ 'den yapılan açıklamanın devamında , söz konusu konutlardan inşaatı tamamlanmış 2+1, 3+1 ve 4+1 planındaki konutlar, yüzde 25 peşin 120 ay vade ile satılacak, alıcılarına hemen teslim edileceğine yer verildi. 

EN UCUZ KONUTLAR

En ucuz konutlar ise 64 ve 65 bin TL 'den satışa sunuluyor. İşte listedeki en ucuz konutların bulunduğu iller.

İşte satıştaki konutlar >>

Açık artırma, 30 Temmuz 2019 salı günü TOKİ'nin İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu ve Balıkesir Salih Tozan Kültür ve Sanat Merkezi'nde saat 13.00'de gerçekleştirilecek. Açık artırmaya "www.emlakyonetim.com.tr" adresi ile internet üzerinden de teklif verilebilecek.

Ayrıntılı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakyonetim.com.tr" adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.