TOKİ 100 Bin Sosyal Konut Projesinde İsim Listesi Yayımlandı (Kura Ne Zaman?)

Son dakika haberi: 100 bin sosyal konut hakkında TOKİ'den bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada başvurusu kabul edilenler ve edilmeyenlerin listesine yer verildi. Kabul listesinde adı yazanlar kuraya girecek.

TOKİ 100 Bin Sosyal Konut Projesinde İsim Listesi Yayımlandı (Kura Ne Zaman?)

Son dakika TOKİ 100 bin konut başvurusunda açıklama.

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada , kuraya katılmaya hak kazanan vatandaşların isim listesine yer verildi. 81 şehirde yapılacak TOKİ konutları için önümüzdeki aylarda kuralar çekilecek.

TOKİ 100 bin sosyal konuta başvuranlar bu sayfada: Bilgi alış verişi için  TIKLA KATIL

TOKİ 'DEN AÇIKLAMA

TOKİ resmi internet adresi üzerinden yapılan son dakika açıklamasında 100 bin konut için başvurusu kabul edilenler ve edilmeyenlerin listesine yer verildi. İşte yapılan açıklama:

HER YIL 100 BİN YENİ SOSYAL KONUT PROJESİ BAŞLADI

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut projesi başladı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonu, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle İdaremiz tarafından gerçekleştirilen "Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında vatandaşlarımızın konut finansmanı KATILIM BANKALARI VE KAMU BANKALARI tarafından sağlanacaktır.

LİSTELER YAYIMLANDI

TOKİ tarafından yapılan açıklamada, 100 bin sosyal konut projesine başvuru yapan vatandaşlardan başvurusu kabul edilenlere ve kabul edilmeyenlere yer verildi. 

http://talep.toki.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın. LKinke tıklayınca aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak.

Bu ekranda BAŞVURU BİLGİLENDİRME kısmının altında yer alan il seçiniz yerine tıklayın. Projeyi de seçerek başvuru kabul ve ret listelerine ulaşabilirsiniz.

Seçim yaptıktan sonra 2+1 ve 3+1 evler için başvurusu kabul edilen ve edilmeyenlerin listesini göreceksiniz.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından  listede olup olmadığınızı ve hangi projeye başvurduğunuzu yazarak diğer vatandaşlarla bilgi alış veirşi yapabilirsiniz.

KURA NE ZAMAN?

TOKİ kura tarihini henüz açıklamadı. Kura duyurusu şu şekilde;

KURA TARİHİ AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN