Sosyal Konut Başvurularında Kimlik Numarası Sınırlandırması Kalkıyor

250 bin sosyal konut için e-Devlet üzerinden alınan başvurularda yoğunluk yaşanmaması için uygulanan kısıtlama kalkıyor. İsteyen istediği zaman başvuru yapabilecek.

Sosyal Konut Başvurularında Kimlik Numarası Sınırlandırması Kalkıyor

Şuana kadar 2 milyondan fazla başvurusu olan sosyal konut projesinde e-Devlet üzerinden alınan başvurularda yoğunluğun önüne geçebilmek için TC kimlik numarası sınırlandırılması getirilmişti. Bu sınırlandırma neticesinde kimlik numaralarının son rakamına göre ilk hafta başvurular alınmaya başlanmıştı.

19 Eylülde Sınırlandırma Kalkıyor

Yapılan sınırlandırma neticesinde başvuru yapmak isteyen vatandaşlar için ilk haftada günlere göre bir başvuru süreci ayrılmıştı. Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının son rakamı ‘6’ olanlar başvurularını bugün, son rakamı ‘8’ olan vatandaşlar ise başvurularını yarın yapabilecek. Yarın son sınırlandırmada başvuru yapmak isteyen vatandaşlardan sonra sınırlandırma kalkıyor. 19 Eylül 2022 tarihinden itibaren kimlik numarasına bakılmaksızın isteyen vatandaşlar e-Devlet üzerinden istediği gün ve saatte başvurularını yapabilecek. e-Devlet üzerinden yapılacak bu başvurular 28 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /