Konut Kredisi Faiz Oranlarının Düşmesinin Ardından Yapılandırma Talepleri de Arttı (Ev Kredisi Yapılandırma Yapılacak Mı?)

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank gibi bankalardan art arda gelen konut kredisi kampanyalarının ardından özel bankalar da düşük faizle konut kredisi kampanyalarını duyurmaya başladı. Düşük faiz konut kredisi kampanyalarına ilgi günden güne artarken, önceki dönemlerde yüksek faiz oranlarıyla konut kredisi çeken vatandaşlar yeni bir yapılandırma müjdesi beklediklerini belirtiyor.

Konut Kredisi Faiz Oranlarının Düşmesinin Ardından Yapılandırma Talepleri de Arttı (Ev Kredisi Yapılandırma Yapılacak Mı?)

Kampanyalardan Önce Konut Kredisi Çekenler Yapılandırma Bekliyor

Konut kredisi kampanyalarının art arda duyurulduğu son zamanlarda, daha önceki dönemlerde yüksek faizle kredi çekenlerin talepleri de artıyor. Yıllarca kurduğu ev hayalini gerçekleştirmek adına piyasanın en kötü olduğu zamanda kamu bankalarından kredi çeken vatandaşlar, yüksek faizlerden şikayetçi. Ödemelerini şimdiki kampanyalara nazaran daha yüksek tutarlardan gerçekleştiren binlerce kişi, konut kredisi yapılandırma taleplerinin karşılık bulmasını talep ediyor.

Kamu bankaları ve özel bankalardan art arda gelen konut kredisi kampanyalarının ardından artan konut fiyatlarının yanı sıra daha önceki dönemlerde kredi çeken vatandaşların şikayetleri de artmaya başladı. Bilindiği üzere konut kredisi kampanyalarının ardından konut fiyatlarında vatandaşların büyük tepkisini de beraberinde getiren artışlar meydana gelmiş, vatandaşlar sosyal medyada düzenledikleri etkinliklerle seslerini duyurmaya çalışmıştı.

KONUT KREDİSİ KAMPANYALARIYLA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞIN

Kampanyaların vatandaşların faydasından çok satışı gerçekleştiren firmalar ve müteahhitlerin faydasına dönüştüğünden dem vuran binlerce kişinin yanı sıra, daha önceki dönemlerde yüksek faizle kredi çeken vatandaşlar da "Bizim günahımız neydi" çıkışında bulunuyor. Konut kredisi kampanyalarına yoğun ilgi sürerken, artan konut fiyatları ve bu tartışmaların da bir süre devam etmesi bekleniyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce en uygun kredi kampanyası hangi bankada, konut kredileriyle ilgili düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmıyla bizlerle paylaşabilir, yeni kampanyalardan anında haberdar olmak, son dakika gelişmelerini takip etmek için kamu bülteninin mobil uygulamasın ücretsiz indirebilirsiniz.  

Kamu bültenini indirmek için tıkla.