Kamu Bankalarının Yeni Kredi Destek Paketi Başlıyor (Konut-Taşıt-Çeyiz-Tatil)

3 kamu bankası kredi destek paketini duyuracak. Destek paketi kapsamında konut , ev eşyası, çeyiz ve taşıt kredisinde düşük faizli uzun vadeli kredi sağlanacak. İşte detaylar.

Kamu Bankalarının Yeni Kredi Destek Paketi Başlıyor (Konut-Taşıt-Çeyiz-Tatil)

Kamu bankalarınn yeni kredi kampanyası başlıyor.

Vakıfbank , Halkbank ve Ziraat Bankası 'nın yeni destek paketi geçtiğimiz gün açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yaptığı açıklamada kamu bankaları tarafından vatandaşlar için yeni kampanya başlatılacağını , ev , araba almak isteyenler, çeyiz alacaklar, tatile gidecekler için finansman destei sağlanacaüğına yer verildi.

KONUT

Yapılan açıklamada ev almak isteyen orta gleir grubundaki vatandaşlar için uzun vadeli ve düşük faizli kredi desteği sağlanacağı bildirildi. 

TAŞIT

Türkiye 'de üretilen araçlardan alacak vatandaşlar için de, geçtiğimiz yılın sonunda başlatılan kampanya gibi yeni bir kampanya başlatılmasının planlandığı bildirildi.

TATİL

Tatile gitmek isteyen emekli ve düşük gleir grubundaki vatandaşlara da düşük faizli kredi desteği sağlanacağı açıklandı. 

ÇEYİZ, ELEKTRONİK VE EV EŞYASI

Çeyiz eşyası alacaklar , elektronik eşya ve motosiklet, bisiklet alacak vatandaşlara da kredi destek paketinden kampanya çıktı. Düşük faizli kredi ile bu vatandaşlara da destek sağlanacak.

1 HAZİRAN 'DA BAŞLIYOR

Yapılan açıklamada kredi destek paketinin 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla başlatılacağına yer verildi. 

Destek paketi kapsamında verilecek kredilerin faiz oranları , vade sayısı ve diğer ayrıntılar 1 Haziran günü belli olacak. Rakamlar belli olduğunda haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN