İslam Memiş Ev ve Araba Alacaklar İçin Fiyatların Düşeceği Tarihi Açıkladı Bekleyin Dedi

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, tarih vererek ev ve araba alacakları uyardı. Memiş fiyatın düşeceği tarihi paylaşarak vatandaşların beklemeleri gerektiğini açıkladı.

İslam Memiş Ev ve Araba Alacaklar İçin Fiyatların Düşeceği Tarihi Açıkladı Bekleyin Dedi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ev ve otomobil alacakları uyararak önemli açıklamalarda bulundu. Yeni ekonomik paket ile fiyatların düşeceğini belirten İslam Memiş, “Bayram sonrasını bekleyin” uyarısında bulundu.

İşte İslam Memiş’in O Açıklamalarından Satır Başları:

“Tarımla ilgili bir projeniz varsa Hazine arazilerini kullanabilirsiniz. İstanbul çevresinde alanlar var. Bunlar kiralanabilir. Gıdada enflasyonla mücadelede daha sistematik çözümlere bakmak lazım. Hal yasasını gündeme getirmek daha doğru olur.

Bayram Sonrasına Dikkat

2 aylık süreçte imar, tarımsal alanlar, yeniden yapılandırma ile geniş bir proje hazırlanacak. Yeni açıklanacak paketi yakından takip etmelerini öneririm. Özellikle emlak ve otomotiv sektöründe bayram sonrası açıklamalar olacak

Fiyatlar Düşecek

Balon fiyatlar görüldü, fiyatlar düşecek. Yeni tedbirlerle ilgili bir fren mekanizması olacak. Ev ve araç alacak vatandaşların beklemesinde fayda var. Bayram sonrasını bekleyin.’’

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /