İş Bankası Konut Kredisi Faizini Düşürdü-İki Ayda, Üç Ayda Bir Taksit Ödemesi İmkanı

Türkiye İş Bankası tarafından yayımlanan duyuruda konut kredisinde faizlerin düşürüldüğüne ve yeni kampanyalar başlatıldığına yer verildi. İki ayda ya da üç ayda bir taksit ödeme seçeneğinin sunulduğu konut kredisinde detaylar yazımızda.

İş Bankası Konut Kredisi Faizini Düşürdü-İki Ayda, Üç Ayda Bir Taksit Ödemesi İmkanı

İş Bankası konut kredisi faizini düşürdü.

Türkyie İş Bankası tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada konut kredisinde  faiz oranının 0,87 'ye çekildiğine yer verildi. Ev almak isteyen vatandaşların bankaya müracaat ederek konut kredisine başvurması gerekmektedir.

"​İş Bankası ile ev sahibi olmak çok kolay!" ifadeleri ile açıklanan ev kredisinde 120 aya kadar vade seçeneği bulunuyor. 

2 AYDA 3 AYDA BİR ÖDEME FIRSATI

Banka tarafından yapılan açıklamada geri ödemelerde vadelerde kolaylık sağlanacağı ve vatandaşların isterlerse iki , isterlerse üç ayda bir ödeme yapabileceğine yer verildi ve "Bu aşamada kullanmak istediğiniz konut kredisi tutarı ile kredi notunuz ve aylık geliriniz gibi temel bilgiler esas alınarak hızlıca ön değerlendirme yapılır. Başvuru işleminin ardından satın almayı düşündüğünüz konutla ilgili Ekspertiz incelemesi aşamasına geçilir." denildi.

KİŞİYE ÖZEL FIRSATLAR

İş Bankası , ev almak isteyenlere kişiye özel fırsatlar da sunuyor. İşte o fırsatlardan bazıları:

Kredi faizinin bir kısmının katkı payı olarak ödenmesi halinde, indirimli faiz oranları ile kullanabileceğiniz İndirimli Ev Kredisi,
Her tak​sitte eşit tutarda anapara ödemesi yaparak toplamda ödeyeceğiniz faizin azaltılabileceği Eşit Anapara Ödemeli Ev Kredisi,
Ev Kredinizi vadesi boyunca maaşınızın belirli aralıklarla ve gelir artışı beklentinize bağlı olarak artan taksitlerle ödemek istediğinizde yararlanabileceğiniz Düşük Ödemelerle Başlayan Ev Kredisi,
Ya da tam tersi yüksek ödemelerle başlayan ve ilerleyen yıllarda azalan taksitli Yüksek Ödemelerle Başlayan Ev Kredisi, 
Ev Kredinizin vadesi boyunca belirleyeceğiniz aylarda toplu ödemeler yapılabileceğiniz  Balon Ödemeli Ev Kredileri seçeneklerinden birisini kullanarak yapabilirsiniz.

200 BİN TL 'YE NE KADAR ÖDERİM?

200 bin TL kredi çekecek vatandaşlar 120 ay için her ay 2.691,99 TL ödeme yapar. 120 ayın sonunda vatandaş , bankaya toplamda 323.038,80 TL geri öder.

60 ay vade ile çekilecek 200 bin TL kredide her ay ödeme 4.292,84 TL. Toplam geri ödeme ise 257.570,40 TL.

Konut kredisi başvurusu yapmak için size en yakın İş Bankası şubesine gitmeniz gerekmektedir. 

Kamu bankalarının 0,64-0,74 faizli konut kredisi için TIKLAYIN