Faizsiz Ev Sahibi Olmak İsteyenler Eminevim Kampanyasına Başvuru Yapıyor

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için başlatılan Eminevim projesine ilgi devam ediyor. Eminevim ile faizsiz ev sahibi olmanın şartları ve başvuru kanalları bu haberimizde...

Faizsiz Ev Sahibi Olmak İsteyenler Eminevim Kampanyasına Başvuru Yapıyor

Hemen Ev Sahibi Olmak İsteyenler için Büyük Fırsat

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, konut kredisi kampanyaları hakkında araştırmalarını sürdürürken, çeşitli projeler hakkında da araştırmalarda bulunuyor. Bunlardan son zamanlarda en çok dikkat çekenlerden birisi de Eminevim'in faizsiz ev kampanyaları oluyor. Faiz oranlarının tavan yaptığı dönemde vatandaş, yuva sahibi olmayı unutmaya yüz tutmuşken, art arda gelen kampanyalar yüz güldürüyor. 

HEMEN TESLİM FİYATLARIYLA EV SAHİBİ OLMAK ÇOK BASİT

Hemen telsim fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar , Eminevim sitesi üzerinden başvuru işlemlerini kolaylıkla yaparak, müşteri hizmetlerine bağlanabiliyor, buradan da proje hakkında detaylı bilgiye erişim sağlayabiliyor. Şimdi faizsiz ev almanın tam zamanı başlığıyla yayımlanan projede 29 yıldan bu yana 145 bin aileye teslimatın gerçekleştiğine dikkat çekilirken, tüm Türkiye'de 105'ten fazla şubede bütçelere uygun ödeme imkanları sunulduğu belirtiliyor. 

Ev sahibi olmak için hemen teslim fırsatları başladı! 

Eminevim sayfasına giriş yaptıktan sonra, sağ tarafta yer alan formu dolduran vatandaşlara kısa süre içerisinde geri dönüş sağlanıyor. Bunun için tek yapılması gereken aşağıdaki bağlantıya tıkladıktan sonra isim soyisim ve iletişim bilgilerinin girilmesi. Bu işlemin ardından Eminevim temsilcileri faizsiz ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarla iletişime geçerek, yeni projelere ilişkin müşterinin bütçesine uygun koşulları ayarlayarak ödeme yöntemlerini sunuyor.

Eminevimin kampanyasına ilişkin detaylı bilgilendirmeye erişim sağlamak için lütfen TIKLAYINIZ.